Tack Gävle för en underbar tid

Nu har jag varit hemma några dagar och vilat ut, skönt. Fått tid att fundera över saker och ting och även kunnat gå en promenad idag eftersom solen faktiskt skinit hela eftermiddagen.

Vill först tacka alla i Gävle för allt, det var roligt och jag ser som vanligt fram emot att komma och hälsa på igen. Men till saken, Gävle kändes roligare i år än tidigare år, trots att det var länge sedan jag både tältade och badade där - saker som förr var synonymt med ett roligt sommarlov. Så jag funderade på varför det kändes så extra bra just den här sommaren. Kanske var det tisdagskvällen tillsammans med allsång, god mat, en snäll katt och ett trevligt spel som gjorde det. Nej, inget av det var nytt, så det kunde det inte vara.

Funderade lite till och kom att tänka på shoppingturerna, kunde det vara så att jag faktiskt gillade det innerst inne? Nej det kunde inte ha förändrat hela Gävlevistelsen, har ju faktiskt shoppat förr. Det var antagligen så intressant för att jag sällan gör det helt enkelt.

En sista gång försökte jag komma på vad det kan ha varit  och kom fram till att det inte var något matmässigt, som det saftiga grillade köttet, den aromfyllda kycklingen eller den makalösa korv stroganoffen. Inte var det heller att jag träffat min moster Monica för första gången på ett bra tag.

När jag tagit bort allt det såg jag klart vad det var som hade förändrats så mycket. Något som jag först inte tänkt på men som gick upp för mig på en gång. (Här behöver ni inte fortsätta läsa om ni inte vill ;) )

And the 12 points goes tooo... Alicia! Finally, du har växt mycket på ett år!
Vi bråkade inte en enda gång, vi var inte ens osams, vi snackade som aldrig förr om det ena och det andra. Hon hade lugnat ner sig rejält från att vara vild till lugn och sansad och det är så skönt - Förr var det ett... helvete :P... att vara uppe från 9 till 04 och ständigt göra saker, tempot var lugnare nu och det passade mig. Vi spelade kort och åkte lite bussturer och skrattade och pratade engelska i en halvtimma - vi lurade en buss och en dam på köpet  XD Kändes bra hela tiden.
Det finns så mycket mer att säga men det orkar ingen läsa, hoppas bara att Gävle fortsätter att utvecklas så här positivt varje gång så är det ett av mina alternativ till vad jag ska göra efter gymnasiet. Mer kortsiktigt ser jag fram emot att åka dit igen och fira jul - om nu inte jag själv var ett helvete när jag var där :P

Ha de gött

Hemma igen!

Hemma igen efter en extremt lång hemresa. Hade det superbra i Gävle hos mina kusiner (Mer om det i annat inlägg)

Övernattade i Filipstad på hemvägen. Där bodde vi i ett 1700-tals hus där en gammal apotekare och hans släkt hade bott i flera generationer. Numera hyr ägarna ut rummet för övernattning, fast öppna spisen och spjälsängarna är utbytta mot en mikro och IKEA-möbler.Det har regnat hela dagen i princip så det är också skönt att komma hem på sitt sätt. Ska strax gå och lägga mig i MIN säng och sova lääänge. Sedan är det dags att gå till gymmet imorgon, det var TVÅ veckor sedan, kommer bli mycket träningsvärk

Hej hopp

Detta är mitt första inlägg och jag sitter i Gävle. Har pysslat med utseendet, det får vara så här ett tag nu iaf. Första inlägget kommer dröja några dagar, men det är bara för att det ska bli bra! =)

Ciao

RSS 2.0