En händelserik vecka

Hej!

Huj huj, det har sannerligen varit en hektisk vecka det här. Men det nämnde jag i ett tidigare inlägg. Skulle bara vilja be om ursäkt om jag varit konstig eller elak eller nåt liknande, det var inte meningen isåfall. Hade aldrig haft så mycket att göra och tänka på någonsin förut. I vilket fall är jag tillbaka som mitt vanliga jag nästa vecka igen =)

När torsdagen var avklarad hade vi då vår sedan länge planerade student/klassfest på Henriksbergs takterass.
Det kom mycket folk, det var trevlig stämning och jag träffade även lite nya människor, det var en riktigt bra fest :D Syftet var att driva in pengar till klassresan (som inte blir av), men mycket pengar fick vi in och för dem lär vi ändå göra något kul i Göteborg =) Efter de inledande trevligheterna, lite armbrytning och allmänt snack flög tiden förbi. Kvällen gick framåt och de jag normalt sett brukar snacka med hittade på lite egna äventyr ihop och alla överlag drack en hel del alkohol - folk försvann mer och mer in i sin gemensamma värld, så jag valde att dra hem rätt tidigt, vid elvatiden. Kom hem runt tolv och kunde inte somna, tänkte bara på kvällen hela tiden. Men till slut gick det väl, för jag vaknade upp klockan sex dagen därpå.
(Tack Janina för bilderna)

Klockan sex ringde alltså klockan vilket betydde att det var fredag och dags för FN-rollspel. Fick många blickar när jag åkte bussen på morgonen iförd kostym och långt böljande blont hår, men det var bara kul :D Gladde mig något oerhört över mitt beslut att åka hem tidigare dagen innan när jag fick se de sömndruckna, bakis-tynga ansiktsuttrycken hos de andra - Belöning! =D

Tyckte rollspelet gick över förväntan, fick tala en hel del, drog mitt strå till stacken och gjorde inte bort mig någonting i mina ögon iallafall. Gruppen samarbetade bra och trots diktatorn som höll i rollspelet (och motarbetade oss) fick vi till en kanonbra avslutning och vår talare fick rungande applåder av publiken. Stort plus och stort tack till alla som var med och spelade Japan!
Så hur blir det nu då med den där framtiden? Vi får väl se, jag sökte iallafall in till Programmet för Globala Studier här på Göteborgs Universitet. Det lät spännande, intressant och stimulerande, som något för mig. Kvalificerar en till jobb inom hjälporganisationer, internationella företag, FN, EU, Svenska Utrikesdepartementet, diverse volontärarbeten m.fl. Mycket fältkurser och praktik på programmet också. Känns som om jag gjort ett både förnuftigt och bra val =) Skönt att få det gjort.

Nu är det bara en terrorvecka kvar så ni får stå ut med att jag är osocial, men det är två nationella prov och ett projektarbete som ska bli klart. Den där födelsedagen får jag fira någon annan gång!

Kommentarer
Postat av: Louise

Det lät intressant det där programmet du sökt, du kommer nog trivas :)

Hehe förstår att de tittade lite på dig när du åkte med kavaj så där tidigt, de trodde nog du var på väg hem från nån fest :D

2010-04-18 @ 09:07:35
Postat av: Gun-Britt

Hej Jonas! Jag tycker också att det lät intressant om det där programmet du sökt, kommer nog att passa dig. Kram

2010-04-18 @ 23:08:11
Postat av: Carro

Håller med ovanstående att programmet är bra för dig. Är det på ett år eller så? Vi vill fortfarande ha dig boende i gävle nåt år eller så ^^

2010-04-19 @ 08:18:26
Postat av: Zin

haha jag vet, jag skriver så de ryker om de! :P man tackar för länken, då ska jag allt länka dig med hörru! :)

2010-04-20 @ 16:57:21
URL: http://newzin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0