Jonas minns 2010

Nyårsafton 2010

Det gick fort. Tolv månader. Trots det tror jag att det varit det händelserikaste året i mitt liv, åtminstone om man kollar till hur många olika saker jag sysslat med :P

Min tid på Burgården är över, det var en snabb vår utan överraskningar. Innan vi visste ordet av var det slut på de tre åren. Lite snöpligt kanske, med tanke på att vi aldrig kom iväg på någon klassresa. Nu längtar alla tillbaka. Men samtidigt är det bara att titta framåt, ingen går gymnasiet hela sitt liv.Fast en resa kom jag även iväg på. I mars bar det av till Alicante i Spanien. Även om det mest var jobb och förberedelser (som att knyta slipsar!) så fick vi ändå en dags fritt strövande i den spanska kuststaden. Det är ett starkt minne.Jag minns också sommaren, tiden i Gävle och Ramsjö. Det är alltid lika kul. Trots att alla växer upp och blir äldre så hittar man alltid nya saker att göra. En kväll blev det romanläsning fram till midnatt! :D Fick även besök av min tyska brevkompis Mia över en dag när de var på genomresa i Sverige. Det var nog den mest underhållande och berikande dagen på hela året :)

Sen måste man ju även nämna det misslyckade universitetsförsöket. Det sket sig, japp. Tror ändå att det på något sett var bra för mig. Nu vet jag att allt inte är så himla lätt, även för mig. Eller nåt liknande, har i alla fall lagt det bakom mig nu. 2011 blir året då jag på riktigt börjar på Universitetet. Intagningen är bekräftad och studentlitteraturen beställd. Ett halvår engelska tror jag kommer vara klockrent.

Sen får man faktiskt inte glömma bort alla andra grejer jag hållt på med. Jag har börjat skriva på min roman som blivit över 60 sidor så här långt, eller mina arbeten på sena eftermiddagar i träslöjden. Eller själva anledningen till träslöjden över huvud taget: Att jag fick vikariat på min gamla skola, i totalt 32 arbetsdagar under loppet av två och en halv månad :)


Bra arbetsplats!

Det finns mycket fler saker man skulle kunna ta upp, men väljer att avsluta med ett tack till alla som gjort det här året till vad det blev, tack till alla som läser min blogg och kommenterar och ett tack till Andreas som alltid är en toppenkille!

Gott Nytt År!

Kommentarer
Postat av: Gun-Britt

Du har haft ett innehållsrikt år mycket har skett, och det nya året blir säkert lika.Det blir väl spännande att börja läsa igen. Ha ett gott nytt år och hälsa mamma och pappa. Kram

2010-12-31 @ 10:36:25
Postat av: Carro

Hoppas det här året blir lika bra och att du trivs med kommande studier :)

2011-01-01 @ 15:52:10
Postat av: Louise

Gott nytt år Jonas! 2011 kommer nog bli minst lika händelserikt som 2010 =D

2011-01-02 @ 11:19:44
Postat av: mikaela

HEJ JONAS!

2011-01-05 @ 21:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0