Mineralvatten och bio

Tjenare!

Nu har nästan hela denna veckan gått också, men jag har iallafall tagit tillvara på den. Skolarbetena är gjorda och jag har kunant slappa lite, det är få förunnat. Pokerkvällen i tisdags gick kanon, vi hade mycket trevligt och jag skulle vilja ha såna där dagar varje dag på lovet! Det blev ingen champagne och poker, men däremot lite mineralvatten och frågetävling. Mitt lag vann såklart, stolt vinnare =) Ser fram emot nästa möte med föreningen!




Dessutom har jag hunnit gå på två biofilmer de senaste dagarna
I måndags såg jag på Farsan som får godkänt i betyg, den försökte blanda humor och allvar och det blev lite sisådär med det. Men vissa scener var sjukt roliga. Se den på DVD istället rekommenderar jag.

Igår var jag iväg och såg på Vägen, där kan vi snacka om en bra film. Grymt skådespeleri av de båda huvudkaraktärerna och en intressant och tänkvärd historia. Jag gillar alla "urban decay"-filmer där man får se raserade och gamla hus, byggnader, båtar osv. Mycket bra film, den kan jag rekommendera!



Igår blev jag sjuk också, som vanligt på loven, mår illa, har feber, hostar och lite sånt där skojsigt... Ska ta det lugnt resten av lovet nu och njuta av bra hockey =)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Louise

jag tyckte Farsan var jätte bra, skrattar väääldigt sällan högt till film men skrattade så tårarna rann ibland när jag såg den.. haha.. så kul när "tönten" försöker vara tuff hahaha

2010-02-20 @ 17:57:53
Postat av: Alicia

Svar : Haha det var jag som skrev det, föruom "Jag drömmer om en framtid som glömmer" det är melissa horn

2010-02-23 @ 15:57:23
URL: http://alvedonspray.blogg.se/
Postat av: Sofie Severinsson

Svar: Lägg av, den är inte god! :O

2010-02-24 @ 12:47:35
URL: http://severinsson.blogg.se/
Postat av: Sofie Severinsson

Sv: Haha, gjorde jag icke xD Nilson heter det, ett L och ett S ;) Iaf butiken, och efternamnet ett L och två S ;)

2010-02-26 @ 06:57:38
URL: http://severinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0