Rörigt värre

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, vilket säkert gör att det bara är några få som tittar in, men har faktiskt haft mina anledningar :P

Den största och mest irriterande är att våra rör/ledningar eller något brakade samman i helgen. De har varit dåliga en längre tid, med ojämt tryck och värme bland annat. Så i fredags kväll började de tjuta oavbrutet och vattnet forsade ur alla kranar, inte där det normalt kommer ut, utan från springan mellan handtagen och själva "basen". Vilket jobb att torka upp vatten och få av oljudet. verkligen länga nätter.
Idag kom då äntligen hantverkarna och fixade grejen, de gick in i garderoben och drog ut några rör, fast sen brast något och det for ut en massa mer vatten där inne också.. kul xD
Nu är det iallafall fixat och klartMitt sommarschema har börjat ta form nu också, trodde jag inte skulle ske. En månad där man kunde sommarjobba har redan gått och nu letar jag bara efter korta ströjobb. Ingen idé att engagera sig, är så mycket annat också.

Men det är roliga grejer som står på schemat i sommar. Ingenting är bestämt än, men det finns många roliga alternativ som jag hoppas slår in/blir verklighet. Inom några dagar är nog ltie granna bestämt iaf.

Jag som skulle börjat med min bok i helgen också, blir lite uppskjutet. Men har en story som börjat ta form. Inspiration som gäller just nu. Det löser sig allt.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja det var en riktigt härlig dag!

Nja, det går inte så bra med jobbet. Det är ju bara ett vikarie jobb och nu var det länge sen jag fick jobba nått..

2010-06-23 @ 10:44:38
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Janina

Jag är en trogen läsare;) Brukar titta in här! jVerkligen tråkigt det där med rören! Tur att de är fixade =)Din bok kommer nog bli bra! :)

¨'

2010-06-23 @ 11:26:36
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Louise

jobbigt med vattenledningarna!

2010-06-23 @ 17:00:24
Postat av: Carro

hehe lät som att hela lägenheten skulle bli förstörd ju. Vi får skicka lite utkast till varann :)

2010-06-26 @ 11:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0