Lite allt möjligt

Tjenaremors allesammans!

Det var ett tag sedan jag skrev nu, men har varit inne i en svacka. Och när man inte känner att man har något att skriva, då är det väl ingen mening med att göra det heller?

Nåja, nu har det blivit dags för ett inlägg iallafall. Måste börja med att säga att jag inte ätit kött på hela veckan. Mitt veggiexperiment fungerade, jag klarade det! Det konstiga var att det inte alls var jobbigt, snarare tvärtom, mycket lätt. Man kan gå före i bambakön och när man äter behöver man inte oroa sig för benbitar, hårda kanter eller liknande. Dessutom kan det vara mycket mer mättande än kötträtter!

I helgen lagade jag därför maten. Först en afrikansk gryta med fler ingredienser än någon annan rätt jag någonsin lagat. Basen i den var gröna linser. Den var riktigt god. Idag gjorde jag en ost- och broccolisoppa med finskt surdegsbröd till. Himmelskt gott! Även om jag inte blivit konverterad till vegetarianismen är jag säker på att jag kommer välja fler sådana alternativ i framtiden.


Den afrikanska grytan med bl.a. kokos, ananas, banan och curry!


Broccolisoppa á la Hjert. Grönt och gott!

Nu är det sista skolveckan innan det blir påsklov och det bär av till Gävle. Har saknat stället. Senast jag var där var det så skön känsla och Alicia, min kusin var verkligen toppen. Har förhoppningar på att det blir sådär bra som det bara kan bli där :) Hela veckan har jag bestämt ska bli en bryta-gränser-vecka, jag kommer göra val som är utanför min comfort-zone, för att testa på lite omväxling och få nya erfarenheter!

Mitt förra inlägg slog nytt rekord med antal unika besökare, ska försöka uppdatera lite oftare, med lite mindre inlägg. Försöka hålla kvar så många som möjligt. Kul att folk vill läsa vad man hittar på!

Ciao


Kommentarer
Postat av: Zin

sv; haha ja, de är klart de finns drinkar utan alcohol, typ saft. nej ja skoja bara :P när vi var i spanien såg vi massa utan alcohol, vad de va vet jag inte riktigt.Jag gjorde ett engelska arbete, själva MEC redovisningen har jag inte börjat på än. :/ de kommer bli svårt att börja med de, liksom hur ska man börja..? gosh! :P

2010-03-29 @ 12:17:36
URL: http://newzin.blogg.se/
Postat av: Zin

PS. det är bra att käka grönt! duktigt jonas! :)

2010-03-29 @ 12:19:41
URL: http://newzin.blogg.se/
Postat av: Alicia

Woho!

Vi måste spela stress ;)

2010-03-29 @ 14:45:20
URL: http://alvedonspray.blogg.se/
Postat av: Louise

Blir kul när du kommer o hälsar på!! =)

Spännande det lät med att prova nya grejor, vad blir det för saker utanför din comfort-zoon? =)

Elsa får du gärna hälsa på men hon kommer nog va lite rädd ;) Hon brukar vara det när hon träffar nya människor.

2010-03-29 @ 21:05:59
Postat av: Anonym

Mums! Maträtterna ser verkligen smaskens ut! :) och din bryta gränsen vecka kommer bli spännande att följa :D Reagerade på det idag redan med att du valde fisk och satt på en annan plats i klassrummet :DSka bli roligt vad det är du kommer att hitta på imorgon ;)

2010-03-30 @ 21:36:47
Postat av: Carro

hehe kul att testa gränser :) maten såg god ut, maila recepten :)

2010-04-02 @ 21:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0