Nu var det slut på det roliga och början på det roliga

Hej!

Det har varit en händelserik vecka och jag har inte haft tid eller ork att blogga någonting, men de här söndagarna är då allt bra dom. Man hinner med så mycket!

I måndags var det dags för studentbalen, the Prom Night som jag beslutat att gå på trots att jag inte dricker alkohol, dansar eller trivs i finkläder. Det händer en gång i livet och då får man faktiskt se till att vara där och njuta av ögonblicket. Alla var finklädda och det var mycket trevligt att få se alla så glada och samlade.
Jag gick på balen med Janina Moilanen, den bästa av de bästa på vår skola och så lyckades man knipa den karamellen. Det var kul och roligt :) Vi fick lite champagne (jag: cider) och en stor 3-rätters med diverse läckerheter. Oxfilén med potatisgratängen var fenomenal.
Jag dansade en gång också. Måste säga att jag överraskade mig själv där!På onsdagen var det då dags för studenten, en milstolpe i mångas liv och något man aldrig glömmer. Vaknade tidigt tidigt på morgonen eftersom det vankades champagnefrukost inne i stan. Vädret var toppen, inte ett moln på himlen. På med kostymen och studentmössan i påsen, sen bar det iväg till ett rikligt dukat buffébord.

Smaskeliblask så var man i skolan för sista gången som elev. Vi hade en liten tillställning med lärarna, mer mat och mer bubbel. Vi skrev i varandras studentmössor och det var klurigt att komma på något värdigt att skriva till alla människor, men det gick an. Sen i aulan fick jag två stipendier - yey! Det var roligt och showen var riktigt kul, men sen fick jag en riktig depp där ett tag när allt kändes skit. Jag kommer verkligen sakna skolan, kamraterna, ämnena, lärarna, atmosfären. Känskan av att dyka upp först av alla i den enorma byggnaden halv åtta på efter en rask promenad i morgonkylan. Det är tungt för mig att lämna, oavsett vad alla andra säger!Studentfesten som följde var inte så kul :P Mina två bästaste klasskompisar var inte där, det var fullpackat och alla dansade 99% av tiden, säkert allt det som var meningen, men det var inget för mig. Drog hem tidigt så jag skulle vara pigg till jobbintervjun dagen därpå.... som gick bra :) Får provanställning nästa vecka. Känns på förhand som ett kanonjobb, men har inte jobbat förut och är lite nervös. Får se hur det går. Annars är det bara att hoppa av och njuta av sommaren :) Min framtid är öppen, inte låst!

Finns så mycket jag vill skriva, men det kommer inte ut. Detta inlägget får bli såhär. Okomplett

Ciao

Kommentarer
Postat av: Anonym

ÄR så stolt över dig! Två stipendier är inte illa! :) Tack för att du ville gå på balen med mig =)!! Det blev en del fina bilder :)Studenten ska vi inte ens tala om hur roligt och oförglömligt det var! :) Saknar dagen =) Men, nu får man hoppas på att jag kommer in på universitetet vilket inte är troligt :( Hoppas kan man alltid =)Lycka till på provanställningen =)!! Du är BÄST JONAS :)

2010-05-31 @ 08:17:08
Postat av: Carro

grattis till jobbet! :) men vad är det för jobb?

2010-05-31 @ 13:40:03
Postat av: Gun-Britt

Du verkar ha haft en trevlig o rolig student, du var fin i din kostym och de andra ungdomarna var också fina. Vad är det för jobb undrar jag också? Hälsa till mamma o pappa. Kram

2010-05-31 @ 15:02:44
Postat av: Louise

Vad för jobb?

Stort grattis till studenten!! =D

2010-05-31 @ 19:37:34
Postat av: Madde

Grattis! Till både studenten och jobbet :) Vad är det för jobb?

2010-06-01 @ 21:42:59
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Anonym

skön blogg.;)

2010-06-15 @ 01:12:38
URL: http://arabbruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0