Save the flies, save the world

Det har faktiskt hänt lite granna sedan sist!

Har framförallt gjort något som jag mår väldigt bra över. I hela mitt liv har jag skoningslöst haft ihjäl flugor - bultat, krossat och klämt stora som små.
De enda insekter jag verkligen inte avskyr har jag ändå mördat som tack för att de inte är äckliga. Allt för att de gjort ett ljud som jag inte tycker om, trots att det är det enda vettiga sättet för dem att röra sig på.
Men så igår så skonade jag mina första flugor. Jag hade lika gärna kunnat ha ihjäl dem på fläcken, men det gjorde jag inte. Den första fångade jag in mellan händerna och släppte ut på balkongen. Den andra kröp sina sista tag inför den stundande döden när jag så snällt lyfte in honom på näsduken i papperskorgen. Där gottade han sig under natten och har nu fått ny kraft och släppts fri han med.
Karma-poäng + 2!Söker fortfarande jobb och hör mig verkligen för överallt! Kan däremot ha fått napp nu. Pratade lite med en av lärarna på min forna grundskola och han tyckte jag skulle komma över på fika igår klockan 14.00. Självklart gick jag dit.
Det var oerhört skoj att få träffa de flesta lärarna igen och de verkade inte ha åldrats en dag, märkligt. I vilket fall så kanske det finns en liten chans att jag kan få vikariera där vid sjukdom eller liknande i lärarkåren, alltså inget fast. Det låter nästan för bra för att vara sant!
Känner iallafall han som sköter vikariehyrningen och han skulle kika på om det var möjligt till början av nästa vecka. Lärarna var iallafall mycket positiva till detta, om det nu bara går att ordna!
Man kan alltid hoppas

Hoppas ni får en trevlig helg, passa på att njuta nu medan löven fortfarande sitter kvar på träden :)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Madde

Låter lovande :)

2010-10-02 @ 16:19:36
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Louise

Skoj :) Kanske det blir lärare av dig i framtiden, vem vet? =)

2010-10-03 @ 16:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0