Första inlägget som 20-åring!

Tjomors!

Nu har jag firat både påsk och födelsedag och är så redigt trött på godis och sötsaker nu så det finns inte, haha. Kanske perfekt tillfälle att sluta med godis också :D Två år och fem månader helt utan chips nu och inte ätit ostbågar/bollar sedan nyår heller, jag kan minsann hålla mina löften!Ja den dikten i förra inlägget är min egen och den kanske är lite oslipad, men tyckte jag fick med allt jag kände på ett bra sätt i alla fall. Ska bli kul att se hur nästa 10 år kommer att se ut, vad man kommer hitta på, men det får framtiden utvisa. Ska i alla fall försöka gå lite utanför min "comfort zone", får se hur det går med det.
Fick även en dikt i födelsedagspresent som jag är riktigt glad över, som jag tycker är riktigt bra skriven. Tack för den =)

Imorrn ska vi åka ut på nån ö och vara där hela dan. Lär bli kraftiga allergianfall och en ordentligt röd solbränna, men jag ska njuta av avkopplingen från plugget, försöka få lite inspiration till skrivandet och se till att njuta av sista påskdagen :)

Förresten, om ni har 5 minuter över, så klicka er gärna vidare in på den här länken och tävla ni med så har jag chans att vinna 100.000! Sen kan jag göra detsamma för er bara ni skriver vilka ni är som gått via min länk!
www.hundratusen.nu/challenge/18qm4q

20 April 2011

Tick tack
Klockan går
Några timmar återstår
Sedan lämnas tonårslivet
Kommer aldrig igen

Jag ångrar inget
Förutom att jag inget ångrar
Visst hände det som inte fick inträffa
och det som skulle hända uteblev
Och jag blev utelämnad
(i andras händer)
För mycket
Skitsamma

Det finns en tid för allt
Men allt tar sån tid
Att man aldrig får allt
Ej heller nån tid

Drömmar och hopp
Är vad som ger oss kraft
Hjärnans kaka och hjärtats saft
Jag äter och dricker som en kung
Och kommer minsann alltid vara ung

Med gårdagens nyckel
startas nutidens bil
Brummar många många mil
I framtidens fil
Själv väljer jag cykelVår utan vårkänslor

Tjosan!

Har inte uppdaterat särskilt bra senaste tiden, men har haft en hel del att göra och så fortsätter det ett tag till :P
Ville bara uppmärksamma att jag fått sex kommentarer på mitt senaste inlägg, varav två kom från personer jag aldrig hört talas om :) Det var en rolig överraskning.Tentan gick hyfsat iaf, ska nog ha klarat av den. Nu är det fokus framåt mot nya äventyr. Ett av dessa äventyr är ju höstens högskoleval som som vanligt ska vara klart nästan ett halvår innan man väl börjar X) Blir något med språk i alla fall.

Pollen har börjat komma riktigt ordentligt nu. Ögonen klibbar och näsan rinner och är täppt samtidigt. Vädret är mest blåsigt och kallt, fy! Det är tur att fonetikkursen har satt igång. Det är nog det roligaste och mest intressanta jag studerat på bra länge! Sen kommer min födelsedag om runt en vecka, blir inte att jag önskar mig nåt. Men hoppas på god tårta och gott sällskap. Och bra väder!

Ciao

Morgondis

Hej!

Mycket att tänka på just nu, plugg inför tentan, högskoleval inför hösten, min födelsedag som är i antågande mm. Men uppdateringar kommer när jag har tid. Här får ni lite bilder från min morgonpromenad häromdagen i alla fall :)
RSS 2.0