1 September

Hej!

Känns som om det var nyss jag satt här för ett år sedan och skrev exakt samma sak inför skolstarten. Då gick det åt skogen, men det är en helt annan känsla den här gången :) Imorrn sätter lärarutbildningen igång. Det ska bli ordentligt skönt att komma igång med något igen! Men det är sjukt nervöst..

I övrigt kommer min kusin Caroline hit över helgen. Roligt att man får besök lite oftare här på västkusten :) Nu ska dom öppna Starbucks med så då kanske Alicia kommer hit någon gång senare också!
Får se vad vi hittar på för något, ska bli rätt bra väder verkar det som iallafall. Kanske kan ta en tripp ut till skogen. Det är så fint där nu med alla gula färger, fukten, svamparna osv.

Till sist vill jag passa på att återigen gratta och lyckönska min kusin Louise som fick barn den 25/8. Lilla Nelia är så söt och kommer växa upp omgiven av så många bra människor :)

Tills vi hörs nästa gång

Ciao


Bloggdepression

Hej!

Nu är jag inne i en sån del av året då verkligen inget händer. Jag bara sitter här hemma i regnet och läser och skriver. Gymmar varannan dag :P Saknar spänningen och äventyren i Gävle och Paris, men samtidigt tittar jag framåt. Kommer inte uppdatera mer här nu om det inte händer nåt speciellt, känns meningslöst att skriva om bara meningslösa saker.

Ha det gött så länge!

Ciao

Regn

Hej!

Nu har det inte blivit så mycket bloggande på ett tag, men det är för att det inte hänt så mycket spännande på ett tag ^_^ Jag ligger mest i sängen och funderar, och det är faktiskt bra mycket intressantare än det låter! Idag regnar det också och då blir blir det ofta att man är inne hela dagen. Fast jag ska försöka komma iväg till gymmet iallafall, även om jag känner mig lite hängig, beror nog på vädret!

Man har ju blivit så van vid fint väder när det varit så i en veckas tid om inte mer! Tur att jag och några gamla klasskamrater valde att träffas igår så solen sken och vi kunde ta en glass utomhus. Det var skoj att träffa dem igen, men samtidigt väldigt känslosamt; först umgås man med dem varje veckodag i treårs tid och sedan efteråt går det månader mellan att man ses. Nej avsked och sånt där är inte för mig :P Men vi hade en riktigt bra dag ihop iallafall och hoppas det blir fler stunder snart igen.

Mindre än en månad till skolstarten nu. Nästa vecka ska jag börja kolla upp lite info, studentlitteratur etc :)

Ciao

RSS 2.0