Midnattsrapport

Hej!

Nu är snart den här veckan över också och en månad har redan gått sedan jag började på universitetet. Ja det är rätt tjatigt vid det här laget så ska sluta nämna att jag är ny där från och med nu :P

Hur som helst ville jag bara skriva ner den andra positiva saken som hände. Låter inte så speciellt, men för mig var det det. Har pratat med några andra elever i klassen som är trevliga och schyssta och jag är glad över att det gick så smidigt att träffa dem, hade oroat mig i fem månader över det.
Så i torsdags så släppte mina nervositetsspänningar (eller något i den stilen) totalt. Äntligen!
Vi hade haft en lång lektion och så var det dags för tjugo minuters rast. Då tog jag till slut chansen att prata med lite nytt folk. Föreslog att vi skulle spela tjugo frågor och sen rullade det på. Första steget var taget. Sedan den stunden har jag mått mycket bättre. Så lätt kan det vara.
Nu har vi tyvärr rätt tråkiga typer av lektioner framöver utan mycket gruppfrågor. Hade avrit roligt att jobba med lite nytt blod (låter som en galen vetenskapsman). Men men, nu har man iaf pratat lite med andra och förhoppningsvis blir det tid någon gång att prata och lära känna dem lite närmare än bara namnet.
Resten av lektionen vågade jag även prata mycket under - inför hela stora gruppen. Som sagt det var ett litet men viktigt ögonblick den där 20-frågor-stunden.Blir inget mer inlägg innan jag beger mig till Gävle, vilket blir onsdag eller torsdag. Kanske ska se en bio innan dess, blir väl King's Speech i så fall. Nu får det räcka med skrivandet! Känner att jag är för trött för att klämma ut något mer vettigt.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Carro

Va skönt att nått fram till dina klasskompisar.. jag har själv svårt att lära känna nytt folk. Men ibland måste man ta för sig lite för att lyckas :)

2011-02-13 @ 08:20:01
Postat av: Louise

skönt att ni börjat lära känna varandra lite i klassen :)

vi får inte glömma att du ska få din vinst när du kommer till Gävle =D

Hoppas vi hinner ses nåt då.

2011-02-13 @ 09:48:41
Postat av: Janina

Jätte bra Jonas!! :) Det är alltid bra att lära känna nytt folk som man kan hjälpa/få hjälp av =)Tack för den jätte fina kommentaren på min blogg! Som sagt är väldigt bekväm i mig själv. Det är nog därför det gick så bra som det gjorde att berätta för Marica :DSynd att det inte kommer fler inlägg, hoppas du har det bra! :) Ta hand om dig, du är värdefull!

2011-02-13 @ 12:59:04
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur länge stannar du?

2011-02-14 @ 20:09:28
URL: http://manziiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0