Gävle Sommar 2011

Hej!

Nu är min vistelse i Gävle en vecka lång och jag har varit med om en massa roliga saker :) Och ytterst få (om ens några?) tråkiga!

Vädret har varit kanon om man bortser från två åskoväder. Har varit ute mycket och fått i mig en hel del sol. Kanske för mycket? Hehe, armarna och benen är röda iaf :P
Sedan har det blivit matlagningar så det står härliga till; lövbiff med potatisklyftor och tsatsiki; ost- och skinksås; flera grillningar etc.
Har tappat kollen på dagarna (tur man skriver dagbok), men för inte så länge sedan hade vi en grillfest i en park i fin kvällssol. Fick träffa många nya människor, lärde mig lite gitarrackord, skrattade och mådde finemang, utan bakfylla dagen efter också :D
Har även spelat minigolf, besökt museum, gått långpromenader och andra saker. Det har hänt så mycket att jag inte minns allt, hehe. Men jag gillar det. Allt är nytt, allt är spännande och nervkittlande av någon anledning. Känner mig nästan pånyttfödd :)


Bild från grillfesten =)

Den här resan har jag ju som bekant sagt att jag ska testa allt som jag får chansen till (utom alkohol, droger, tobak), så vi får se vad som händer. Har redan ätit sill och har siktet inställt på parisiska sniglar :)
Får tacka alla i Gävle som varit snälla och trevliga den här tiden, till Gun-Britt och Jörgen som låtit mig bo hos dem, och även ett extra tack till Caroline som visat sig vara en utomordentlig kusin på alla sätt och vis, som man framförallt har kunnat prata om allt med! Roligt när man lär känna någon så mycket bättre på bara tio dagar! Kanske är det för att vi är helt olika människor på vissa plan som du sa. Ett exempel är ju viskningen... haha :)

Enought said about that. Tidigt på fredag morgon bär det av till Frankrike för nya äventyr. Har verkligen laddat batterierna nu och är 100% taggad. Sen får vi se vad som händer med mig :P Har inte ens hemresan planerad :O Kanske stannar någon dag längre i Gävle efteråt och softar ut, om jag inte förbrukat all deras gästfrihet tills dess det vill säga X)

Au revoir mes amis!

Kommentarer
Postat av: Louise

Kul att du har trivts här i gävle, vi har ju verkligen hunnit med en hel del =)

Och vad härligt med Paris resan, ni får ta mkt bilder jag kan få se sen!

2011-07-14 @ 10:37:39
Postat av: Carro

Nu är Parisresan över :) känns tråkigt men vi har ju haft kul iaf! Bara några få dagar kvar innan min semester är slut.. sen väntar långa mörka höstkvällar med skrivande hehe.. blir skypesamtal istället för vanliga :)

2011-07-21 @ 13:34:51
Postat av: Gun-Britt

Det har varit trevligt att ha dig här hos oss :) och vad trevlig Parisresan var, hoppas att vi kan resa tillsammans någon mer gång.

2011-07-21 @ 17:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0