Sommarlov

Hej!

Nu är det äntligen sommarlov =)
Skiter i det där med sommarjobb för i år. Det finns typ inga kvar och sen ska man försöka pussla ihop det med Frankrikeresan och allt med, nej då är det bättre att ha lite ledighet. Dessutom lär pengarna från skolan räcka, jag har aldrig varit en spenderare, hehe.
Dessutom blir jag ju helt fri att göra vad jag vill i två månader och det är inte fy skam. Får se om jag hittar på något speciellt. Ska iallafall upp en tripp till Gävle och sen blir det som sagt till Paris. Nu är det mindre än en månad kvar =)

Fick lånat några övningsböcker i franska från skolan och det behövdes. Herrejösses vad mycket man har glömt på tre år. Förhoppningsvis kommer lite tillbaka innan man åker.
Böcker känner jag på mig kommer bli vad jag sysslar med på lovet. Har en lista på 10 böcker jag ska läsa och har redan börjat att beta av den. Om sommaren blir som de senaste dagarna, med regn och regn och regn så kommer det bli mycket tid till läsning.Så här stora har basilikorna blivit nu. Snart är det dags för omplantering. Vill låta dem bli både bredare och högre än de 30 cm som uppmättes ifjol =)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Louise

Skönt o va ledig =D Ska bli kul när du kommer till gävle.. och vad härligt med frankrike resan.. =)

2011-06-20 @ 08:56:00
Postat av: Carro

Njut av att vara ledig nu :) snart ses vi

2011-06-20 @ 14:13:52
Postat av: Janina

Njut av sommaren nu Jonas :)

2011-06-20 @ 14:58:52
URL: http://janinapina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0