Oj oj

Hej!

Jag brukar inte klaga och jag brukar inte göra korta inlägg, men nu blir det lite av båda.
Fick ont i ryggen på söndagsmorgonen när jag reste mig upp från frukostbordet. Säkert bara ett ryggskott, men gör sjujäkla ont. Smärtar mest när jag sitter eller ligger... Så det blir mycket tid stående.
Beror säkert på tungt lastad axelväska i några veckor. Ska bli skönt när rocken hängs in i garderoben, då kommer den gamla älskvärda ryggsäcken fram igen <3Ciao

En kvällsfilm

Den här kvällen hände något oförglömligt. Jag såg en film som på riktigt, helt och fullt, berörde mig. Som på riktigt gav mig anledning att få hjärtat i halsgropen, vars scener jag genuint skrattade till och med så unika och levande karaktärer (och skådespelare). Det var första gången på film jag känt att jag ville gå in och säga åt karaktärerna vad de skulle göra. En helt unik upplevelse. Love Actually är fantastisk.

Godnatt!

Måndag 14/3

Tjo!

I helgen kammade jag hem årets första (stor)vinst på Stryktipset. Tio rätt och hela 82 kronor kammades hem med insatsen på 16kr. Som de säger: Satsa lite, vinn stort!

Så idag var det dags för tentan som jag haft i tankarna mest hela tiden den senaste tiden. Finns egentligen inte så mycket att säga. Överlag kändes det bra. De hade nästan helt skippat det jag tyckte var svårt, men samtidigt också förlängt en annan del som var lite klurig. Tar aldrig ut saker i förskott, men jag kommer med all sannolikhet inte att behöva göra omtenta iaf :) Frågan är om jag vågar hålla mitt löfte att raka bort skägget om jag klarat den X)Imorrn är en ny dag och då väntar nya uppgifter, sista dagen att ha läst klart böckerna och skrivit ett första utkast till academic summaryn. 21 dagar kvar till nästa (och svåraste) tentan. Men idag blir det bara att ta det lugnt.

Nåja, nu ska här firas med pizza till lunch och pannkakor och stekt bacon till middag. Det är grejer det!

Ciao

Den värsta mardrömmen

Hej!

Drömde inatt att jag var i någon liten stuga där det låg något förmål på golvet med ett skynke över. Sakta men säkert tar jag mig fram till det och rycker bort skynket. Framför mig ser jag till min stora förskräckelse en kropp som står i böneställning på golvet med huvudet avhugget och det är inte vilken kropp som helst utan det är min!
En professor kommer fram och säger att jag inte ska oroa mig och att hjärntransplantationen gick bra, att jag bortfarande är mitt gamla jag, fast i ny kropp. Jag tittar ner på mig själv och ser att alla kroppsdelar kommer från olika människor och som slarvigt lappats ihop med grova stygn.
"Tror du mig inte?" frågar professorn/doktorn och går fram till kroppen. "Se här, den betyder inget för dig."
Han boxar in handen mitt i bröstet så att ett stort hål bildas under kraftigt knäckande av ben. Sedan sticker han in den andra handen i hålet och bänder isär hela bröstkorgen. Därefter börjar han plocka ut små organ för att visa att de inte länge är en del av mig. Själv står jag en bit därifrån och tvingas se på när min gamla kropp lemlästas.

Vaknade av detta vid halv fyra och har inte kunnat få bort bilderna ur huvudet sedan dess. Det är inget som glöms i första taget.

Tjolahopp

Hej där!

Känns som de allra flesta jag känner inte bloggat på ett tag (jag själv inräknad). Tyckte att det var dags att göra något åt det :D

Först lite om TV
Jag tycker att Gurkan är jätterolig i Big Brother, även om jag inte följer det :P Han verkar ha roliga kommentarer till allt. Hoppas han vinner.
Tycker också att ni borde ge "En idiot på resa" på SVT en chans. Det är ett riktigt bra och unikt reseprogram där de skickar ut en cynisk engelsman i värden. Senaste avsnittet skulle han till Machu Pichu i Peru.


Melodifestivalen har jag inte orkat följa helt :P
Hur som helst tycker jag att Nicke Borgs "Leaving Home" är det bästa som hänt Eurovision sedan Islands Eirikur sjöng "Valentine Lost". Men jag hoppas att vi skickar Danny eller Saade till Europa så att guldet kan bärgas till Sverige.

Annars är det en enda lång väntan till min första riktiga salstenta om drygt en vecka. Det kommer att vara på delkursen i grammatik. Nu är det en hel del pluggande som jag har framför mig och jag kommer såklart att göra mitt allra bästa för att det ska gå vägen. Är alltid lite speciellt den där första gången innan man riktigt vet hur allt kommer att vara, hur allt funkar osv.

Hoppas att er vecka blir bra!
Ciao

RSS 2.0