Den värsta mardrömmen

Hej!

Drömde inatt att jag var i någon liten stuga där det låg något förmål på golvet med ett skynke över. Sakta men säkert tar jag mig fram till det och rycker bort skynket. Framför mig ser jag till min stora förskräckelse en kropp som står i böneställning på golvet med huvudet avhugget och det är inte vilken kropp som helst utan det är min!
En professor kommer fram och säger att jag inte ska oroa mig och att hjärntransplantationen gick bra, att jag bortfarande är mitt gamla jag, fast i ny kropp. Jag tittar ner på mig själv och ser att alla kroppsdelar kommer från olika människor och som slarvigt lappats ihop med grova stygn.
"Tror du mig inte?" frågar professorn/doktorn och går fram till kroppen. "Se här, den betyder inget för dig."
Han boxar in handen mitt i bröstet så att ett stort hål bildas under kraftigt knäckande av ben. Sedan sticker han in den andra handen i hålet och bänder isär hela bröstkorgen. Därefter börjar han plocka ut små organ för att visa att de inte länge är en del av mig. Själv står jag en bit därifrån och tvingas se på när min gamla kropp lemlästas.

Vaknade av detta vid halv fyra och har inte kunnat få bort bilderna ur huvudet sedan dess. Det är inget som glöms i första taget.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lät ju inge vidare :/

2011-03-10 @ 14:19:20
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Louise

läskigt, undra vad en sån dröm betyder!

2011-03-10 @ 20:15:25
Postat av: Carro

hehe jag tror den betyder att du är rädd för hur andra ser på dig

2011-03-10 @ 20:19:17
Postat av: janina

Men uscha :| Vilken dröm!!

2011-03-11 @ 00:15:51
URL: http://janinapina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0