Tack Gävle för en underbar tid

Nu har jag varit hemma några dagar och vilat ut, skönt. Fått tid att fundera över saker och ting och även kunnat gå en promenad idag eftersom solen faktiskt skinit hela eftermiddagen.

Vill först tacka alla i Gävle för allt, det var roligt och jag ser som vanligt fram emot att komma och hälsa på igen. Men till saken, Gävle kändes roligare i år än tidigare år, trots att det var länge sedan jag både tältade och badade där - saker som förr var synonymt med ett roligt sommarlov. Så jag funderade på varför det kändes så extra bra just den här sommaren. Kanske var det tisdagskvällen tillsammans med allsång, god mat, en snäll katt och ett trevligt spel som gjorde det. Nej, inget av det var nytt, så det kunde det inte vara.

Funderade lite till och kom att tänka på shoppingturerna, kunde det vara så att jag faktiskt gillade det innerst inne? Nej det kunde inte ha förändrat hela Gävlevistelsen, har ju faktiskt shoppat förr. Det var antagligen så intressant för att jag sällan gör det helt enkelt.

En sista gång försökte jag komma på vad det kan ha varit  och kom fram till att det inte var något matmässigt, som det saftiga grillade köttet, den aromfyllda kycklingen eller den makalösa korv stroganoffen. Inte var det heller att jag träffat min moster Monica för första gången på ett bra tag.

När jag tagit bort allt det såg jag klart vad det var som hade förändrats så mycket. Något som jag först inte tänkt på men som gick upp för mig på en gång. (Här behöver ni inte fortsätta läsa om ni inte vill ;) )

And the 12 points goes tooo... Alicia! Finally, du har växt mycket på ett år!
Vi bråkade inte en enda gång, vi var inte ens osams, vi snackade som aldrig förr om det ena och det andra. Hon hade lugnat ner sig rejält från att vara vild till lugn och sansad och det är så skönt - Förr var det ett... helvete :P... att vara uppe från 9 till 04 och ständigt göra saker, tempot var lugnare nu och det passade mig. Vi spelade kort och åkte lite bussturer och skrattade och pratade engelska i en halvtimma - vi lurade en buss och en dam på köpet  XD Kändes bra hela tiden.
Det finns så mycket mer att säga men det orkar ingen läsa, hoppas bara att Gävle fortsätter att utvecklas så här positivt varje gång så är det ett av mina alternativ till vad jag ska göra efter gymnasiet. Mer kortsiktigt ser jag fram emot att åka dit igen och fira jul - om nu inte jag själv var ett helvete när jag var där :P

Ha de gött

Kommentarer
Postat av: Alicia

Haha, aww .. vad snäll du är ! :D

Tack så mycket !

Ja...du måste komma till jul!

Kram

2009-07-28 @ 21:27:00
URL: http://alvedonspray.blogg.se/
Postat av: Carro

Det är alltid kul när du kommer hit :) Va bra att ni inte bråkat så mkt :) fast sova i tält hade ni ju kunnat göra och åka och bada ^^ men det är mkt man inte hinner.

2009-07-29 @ 15:19:21
Postat av: Louise

hehe jag kan tänka mig att hon va jobbig förr ;) Men hon var väl bara så glad att äntligen ha nån som vill leka med henne :P (när hon va mindre alltså)

Det va trevligt o spela spel hehe.

Hoppas vi ses snart igen!

2009-07-30 @ 14:13:02
URL: http://lollo83.blogg.se/
Postat av: Gun-Britt

Hej Jonas, kul att du också skaffat blogg. Kul att du trivs i Gävle.Det blir kul att få läsa om vad som händer er i Göteborg.Ha det bra moster Gun-Britt. Hälsa mamma och pappa.

2009-07-31 @ 12:23:18
Postat av: Monica

Va var det inte jag???? Hahaha

2009-08-20 @ 22:44:22
Postat av: Helena

Nästa gång ni kommer får ni komma och hälsa på hos oss också! :)

2009-08-26 @ 12:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0