En nystart

Nu har man legat i halvdvala sedan i lördags kväll. Går inte in på detaljer, men det har varit några högst otrevliga dagar. Usch.

Men vändningen har kommit och jag har börjat kunna tänka klart igen. Tänker börja göra en liten omvärdering av vardagen, var jag gör, mina måsten och vad jag anser vara viktigt. För så som de seanste veckorna varit kommer jag aldrig orka med. Så nu har jag gjort upp nya planer.Ska börja skriva lite dikter och texter igen, har fått en del inspiration de senaste dagarna från många olika ställen. Har även gjort upp några planer på ett tal jag ska hålla på studenten, men jag håller det bara om det blir välplanerat och om jag vågar :D

Pluggat tyska och engelska idag, det går framåt. Har kommit på lite tekniker hur jag lär mig några procent extra än vad jag gjorde innan. Dessutom är det kul när man lärt sig så mycket att man kan följa en nyhetssändning på tyska och kunna förstå precis vad de pratar om i en valdebatt på engelska. Long live the languages!Får se vad jag ska hitta på nu ikväll. Kanske skriver upp ett litet manifest som jag klurat på under mina febernätter!

Ciao

Kommentarer
Postat av: zin

Oj oj, hoppas du mår bättre!

Jag var inte på föreläsningen om stress igår, var för stressad? hehe.Ta en sak i taget Jonas så går allt nog sin väg! :)

hoppas du tar dig mod och håller tal tror du skulle sköta det jätte bra!

2010-04-28 @ 17:08:18
URL: http://newzin.blogg.se/
Postat av: Janina

Skönt att du mår bättre :-) Och tur att psykologiprovet blev uppskjutet en vecka, skulle nog stressat ihjäl mig nästa vecka, hehe :)Hoppas pluggandet inför geografiprovet går bättre för dig än mig ;-)

2010-04-29 @ 21:20:52
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Carro

Hoppas du håller talet :)

2010-04-29 @ 22:02:15
Postat av: Alicia

Svar : Jag heter Aliciakittil på poeter :)

2010-05-02 @ 01:04:35
URL: http://alvedonspray.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0