Hemma bra men borta bäst

Så känns det jämt när jag kommer hem skumt nog. Jag kanske har blivit trött på Göteborg vad vet jag, men det enda jag längtar hit för är att träffa mina vänner igen. Kanske behöver jag ett byte av hem, kanske trivs jag alldeles för bra vart jag än åker.

Ska bara sticka emellan och säga att min bryta-gränser-vecka slutade långt över förväntan, satt ner på spårvagnen, åt snacks(kommer kanske ångra det sen), tjuvåkte på spårvagnen och till sist slutade det med att jag även ringde upp ett medium och pratade med henne, det är det inte alla som har gjort!

De senaste dagarna har jag tillbringat i Gävle, där i princip hela släkten utom vi bor. Kul att träffa sin närmaste familj, höra hur alla har haft det det senaste halvåret. Trist att jag precis missade en födelsedagsfest dock, förra året var det ett bröllop...

Det var iallafall ett händelserikt lov - Tack alla som var med och gjorde det så bra, framförallt Gun-Britt och Jörgen som lät mig bo hos sig!
Eftersom jag fått höra att tjocka och stora stycken inte är så bloggattraktivt följer här en kort sammanfattning av vad jag hittat på (Maten inte inräknad, men den är alltid god):

  • Jag har återupptäckt glädjen i sällskapsspel, skulle kunna spela i flera timmar. Lätt! Dessutom har släkten Kittilä återigen lurat in mig i ett beroendeframkallande datorspel. Nu spelar jag Alfapet på blip.se!
  • Jag har hjälp till att packa upp och montera lite möbler i min kusins nya lägenhet som jag fått se för första gången. Stilren, rymlig och fin var den!
  • Jag har fått det bekräftat och förstärkt att katter är mina favoitdjur, har verkligen ingenting emot dem och de är alltid så snälla och trevliga. Kommer fram till mig och så. Faktastiska djur. Cesar, Valtis (jag bjöd dig på en drink, glöm inte det), Vera och Elsa - Riktigt trevliga individer måste jag säga!

Cesars tron av snö och en tupplur på kvällen!
  • Lärt mig göra en fläta (halvbra), fastnat i en snöhög, spelat spel på blip.se och lite annat smått och gott.
  • Jag har blivit fotad och varit modell ute i snön och sett de bästa bilderna som någonsin tagits på mig, bra fotograf!
  • Dessutom har jag utforskat det andliga för första gången. Jag tvekar verkligen om det där, men det var faktiskt rätt mystiskt många gånger, och som sagt, motsatsen kan inte bevisas. Med det menar jag att jag dels blivit spådd om min framtid de närmaste månaderna, men framförallt att vi fyra timmar kring midnatt satte och och gjorde anden i glaset. Anden svarade oss och det var lite läskigt i ett kolsvart rum med endast ett flackande stearinljus som ljuskälla!

Såhär läskigt var det när det var ljust! :P

Nu känner jag att det får vara nog, det hände en del saker till också, men man kan inte skriva allt <;-)
Till sist tror jag att hon vet det, men skriver det iallafall: Tack Alicia för några riktigt trevliga dagar, om du inte bodde där hade jag nog inte åkt till Gävle över huvud taget!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Zin

Du verkar haft ett hädelserikt lov! fan va gött! :)

"bryta-gränser-vecka"? verkar skoj.

Låter som något jag har alla årets veckor hehe :P

2010-04-10 @ 00:10:50
URL: http://newzin.blogg.se/
Postat av: Alicia

Haha, tack själv!

Jag var glad med dig. På riktigt.

2010-04-10 @ 01:10:06
URL: http://alvedonspray.blogg.se/
Postat av: Gun-Britt

Det var roligt att du var här hos oss några dagar!Vi får spela alfapet någon dag, Du får tala om vad du heter på spelet bara. Kram moster.

2010-04-11 @ 02:31:35
Postat av: Louise

Det var kul att du kom o hälsa på, du får stanna lite längre nästa gång så du hinner vara med på det du missar när du åker hem tidigare (bröllop, fest) hehe.

2010-04-13 @ 19:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0