Skönt

"Aaaaaah, skönt" sade jag högt för mig själv när jag kom innanför dörren idag. Strax dessförinnan hade jag lovat mig en sak, men det kommer vi till sen.
Första nationella provet är avklarat och det känns verkligen som om ett stort ok lyfts av mina axlar. Det har varit sjukt jobbigt att ha det i bakhuvudet hela tiden, men nu är det över. Det var muntligt prov i svenska, jag pratade om utanförskap och ensamhet. Tyckte det gick rätt bra faktiskt, hittade rätt stämning

Med den ur vägen åkte jag till gymmet, körde på som bara tusan och det gick kanon. Älskar gymmet, att folk är så tysta, visar respekt och att man kan koppla av där. För mig kommer nästan träningen i andra hand. Men det är kul på gymmet, mitt tredje hem. Som tur är tränar man ju också och det är ju inget negativt, åtminstone inte för mig =)Så när jag ändå var igång sen, bussen körde ifrån mig och tiden stod på 22 minuter, då tog jag en buss till Lövgärdet och gick istället - i regnet - men jag kom hem före bussen iallafall! :D Då lovade jag mig att jag inte skulle förstöra den här fina dagen med att plugga, ha massa måsten och annat, utan slänge mig i soffan och slappade tills jag somnade. Därefter gjorde jag lite pasta och min egen lilla pestoröra till. Sen har jag bara tagit det lugnt hela dagen, sett på Lost, flera avsnitt. Har hittat min guldgruva där man kan se Lost i HD!

Vet inte riktigt vad jag ville med inlägget, tycker bara framtiden ljusnar just nu och det är det bara att njuta av!

Ciao


Kommentarer
Postat av: Kusin Elina

Grattis på födelsedagen! :) För visst är det idag du fyller? Hoppas att du får en kanondag.

2010-04-21 @ 11:16:48
Postat av: Carro

Grattis grattis :) skriv sen hur födelsedagen var!

2010-04-21 @ 17:15:01
Postat av: Zin

GRATTIS! du jag hade tänkt att messa dig, och säga grattis för jag tycker att det är mer personligt :P men :O så har ditt nr icke sparats på telefonen utan antagligen på simkortet. och jag är världens mest otekniska människa så jag fattar inte hur jag ska få ut de därifrån.

Iaf, kan du skicka de igen? kan ju vara bra att ha :)Hoppas du haft den fin dag!

2010-04-21 @ 22:25:04
URL: http://newzin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0