Äntligen lov

Sådärja, nu var del 1/3 av vårterminen avklarad, genomlevd och snart förträngd. Riktigt så illa är det väl inte, men den har varit väldigt jobbig och det är skönt att kunna gå på lov. Allt beror egentligen på svensklärarinnans metoder, uppgifter och sätt att vara mot oss. Jag tror hon kör på exakt samma metoder hon gjorde -87 när hon började på skolan... Hon är nog den mest insnöade denna vinter. Men nu ska jag inte klaga på henne mer, det är lov och man ska vara glad!

Under lovet ska jag ta det lugnt, slappa och vila ut. Jag verkar inte bli sjuk detta lovet heller och då måste man unna sig saker man annars inte kan. Ska försöka gå på bio någon dag med Andreas, det ser jag fram emot =) Sedan ska jag söka efter sommarjobb också, kanske hittar det där perfekta jobbet. Ansökan till Liseberg är inte besvarad än och vi får väl se hur det blir med det. Marica hade något tips om något jättebra ställe där jag kanske kunde jobba, men det är svalt med det än så länge :( Utöver de där är det jobb i Norge som jag ska leta efter =)Om man blickar framåt så åker jag till Alicante i Spanien och ska spela EU-rollspel den 16 mars - Det är nära nu och jag längtar verkligen, det ska bli så spännande! Måste köpa kostym innan bara, både till rollspelet, men samtidigt också till balen som jag nu bestämt att jag ska gå på. Janina och jag ska gå på balen tillsammans har vi bestämt, det kommer bli intressant det. Skönt att få det avklarat utan krusiduller!

Men närmast i tiden är det OS-hockey som gäller och på tisdag är det dags för den efterlängtade pokerkvällen med mina favoritklasskamrater i EU3A. Det kommer bli en riktigt bra kväll vill jag lova och bara skaparen vet vilka saker som kommer ske där XDCiao

Kommentarer
Postat av: Janina

hehe :D Rolig bild på mona- lisa :D och ja! Kerstins metoder måste vara från 87, helt sjukt mycket att göra, Lasse som läser svenska B nu också blev helt förvirrad när han hörde hur mycket vi ska läsa och skriva!Vilken film ska du ock Andy se på ? =)

2010-02-14 @ 10:02:39
URL: http://janinapina@blogg.se
Postat av: Louise

Hoppas du hittar nåt bra sommarjobb =)

Kul med bal =D

2010-02-15 @ 12:46:21
Postat av: Carro

Roligt att du har en dejt till balen :) och spännande med allt annat framöver också!

2010-02-15 @ 16:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0