Sommarlov!

Hej allesammans!

Det svänger fort på västkusten, nu är man arbetslös igen, hehe :D Mitt jobb var att gå runt på stan och försöka värva medlemmar till en djurrättsorganisation (WSPA). Jobbet var intressant och stimulerande och väldigt fritt. Arbetskamraterna var jättehärliga. Men jag kände att jag varken hade det där 100%iga engagemanget eller lust att jobba där under en längre period så jag tyckte det var lika bra att säga upp mig i ett tidigt skede istället för att dra ut på det. Jag är nog helt enkelt för mätt på arbete och scheman och stress för att kunna arbeta med något sådant just nu.

Men jag är inte ledsen eller nåt, snarare rätt glad. Visst ekonomin stannar där den är och kanske inte kan köpa och gå på så mycket, men för en gångs skull känns det skönt att vara helt fri för en stund istället. Nu kan jag träffa folk när jag vill, dra ut i skogen när jag känner för det, spela spel om jag har tråkigt. Annars kan jag åka in till stan och kolla runt där, eller plugga språk. Jag har även planer på att iallafall börja skriva en bok. Det finns så mycket att göra som inte kostar pengar. Nu finns det ju även tid för resor om ni i Gävle är intresserade :DVill även säga att jag lever mycket på inspiration just nu, jag som annars brukar förlita mig på mig själv mest. Först och främst blir jag inspirerad av min tyska brevvän Mary som jag skriver till rätt ofta nu när lovet börjat. Hon är så trevlig och tysk av sig så det bara smäller av det - kul :) Sen suger jag åt mig av alla andra trevliga människor som njuter av lovet, har intressanta saker att berätta och är positiva överlag. Är det något jag blivit bättre på är det att inte heller påverkas så mycket av allt negativt som jag gjorde förr och jag vågar ta fler beslut som inte alltid är så bekväma!Hittade den bästa bokaffär jag någonsin sett igår. De hade lite annorlunda - men väldigt intressanta böcker - för 10-29 spänn styck och de var av bra kvalité också! Rena rama guldgruvan. Köpte en bok av Dalai Lama som direkt fängslade mig. Hur intressant som helst :D
Sedan gick jag på bio med trevliga Janina - vi såg Familjen Jones. Den var faktiskt riktigt bra, utan att bli för överdrivet amerikansk som vissa filmer annars brukar bli. Faktiskt en genomtänkt story!

Imorgon är det lördag och den dagen blir som den blir. Ska iallafall försöka gå på marknad i stan. Älskar när det är massa stånd och billiga grejer och framförallt lite unika saker som man annars har rätt svårt att hitta. Trots det brukar jag sällan gå på dem, men imorrn blir det nog av ändå =)

Ha en trevlig helg nu!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Madde

Självklart är vi intresserade av det :)

2010-06-04 @ 19:47:01
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Janina

Tack för en trevlig dag igår och filmen var jätte bra också :) Ha ett bra sommarlov =)

2010-06-06 @ 11:58:28
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Carro

Ska bli kul om du kommer :) jag jobbar men har väl nån tid att ses ändå hehe. Vi skulle ju sitta uppe nån natt och spåna idéer till bok ^^

2010-06-06 @ 12:28:04
Postat av: Louise

ja du vet ju vart vi bor, alici är ju ledig hela sommaren hon med ;)

2010-06-07 @ 09:31:18
Postat av: Gun-Britt

Du är välkommen till Gävle när som helst! Det ska bli trevligt att träffa er. Kram från moster.

2010-06-07 @ 16:00:41
Postat av: Zin

Tja jonas! Va bra att du sa upp dig om de var så att det inte passade dig, man ska ju inte göra nåt man inte trivs med!Jag skall för övrigt inte åka ut till tjörn nu på ett tag, det blev lite rörigt i mitt schema.

Så nån gång när du har tid, jag föreslår till helgen :P, så kanske du kan visa mig den bok affären!

2010-06-08 @ 22:54:22
URL: http://newzin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0