Was am Wochenende passiert ist

Hej!

Börjar med det senaste först. Idag när jag var på väg till gymmet hörde jag en mås skrika extremt konstigt och oavbrutet på avstånd. När jag närmar mig gymmet ser jag hur två rackare sitter uppe på en lyktstolpe och spanar in sina offer. Sedan, på en sekund, ger de sig ut på sin mordiska attack. De susar ner från lyktstolpen, rätt mot mig som står där nere, försvarslös. Jag duckar första anfallet och börjar småspringa mot gymmet. Kollar bakom mig och ser hur den ene flyr medan kumpanen förbereder en andra inflygning.
Han är feg, riktar in sig på mitt huvud, men jag lyckas vifta med händerna så att han väjer undan. Det var smart gjort av honom, annars hade det serverats stekt mås idag!
Skumma fåglar, är det SKFs utsläpp i vattnet som gör dem rabiata? Helt klart knasigaste händelsen i år :PIgår, lördag, var jag på stan med Zin och det var riktigt trevligt. Det var ett tag sedan sist. Vi kollade på böcker, cd-skivor och lite annat smått och gott, för att sedan hitta till lite second hand affärer. När jag flyttar hemifrån ska jag lätt handla mina möbler där. En 3-sitssoffa för 500kr. Galet! Riktigt skön var den också. Vi såg ett superfint bord, med en världskarta inristad ovanpå. Namnen stod på latin. Den som lade vantarna på det kan skatta sig lycklig och kan känna sig som en sjökapten på 1600-talet.
Fick en trevlig guidning på stan sedan och mot slutet blev det Subway, vilket var extra gott när regnet vräkte ner utanför (fin start på lovet med regn i en veckas tid).
Utfallet för min del var två böcker, en spansk ordbok och Sophie's World av Jostein Gaarder - vilken jag hört ska vara väldigt bra. Totalt pris 50kr - Toppen!Nu ska jag skriva brev, laga mat (ni får se bilder någon gång snart) och sedan njuta av fotbolls-VM på TV :)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Janina

Haha knasiga fåglar! Fiskmåsar är lite speciella! Låter som att du hade en mysig dag på stan. Man mår alltid extra bra när man lyckas fynda någonting för så lite pengar :-)Tack för tipset av second hand affären! Måste ta ett titt i några sådana affärer när flytten närmar sig :)

2010-06-13 @ 14:21:01
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Madde

Ush, läskigt! På facebook frågar dom ibland är du trött på din profilbild vill du göra en sketch av den eller nått sånt. Då gjode jag en sketch och sparade den :)Vet du när du kommer till Gävle?

2010-06-13 @ 20:51:41
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Carro

Secondhand är bra :) jag ska åka till nåt ställe och titta efter en stol hehe

2010-06-14 @ 10:58:57
Postat av: Louise

Läskiga fåglar.. Jag älskar second hand butiker.. jätteroligt att gå i såna ju :)

2010-06-16 @ 23:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0