Lite efterlängtad tid!

Hej alla läsare, ni är några stycken hoppas jag iallafall :)
Tack Carro och Janina som kommenterar nästan varje inlägg, det är jättesnällt :D

Jag hann med ett inlägg till denna veckan trots alls, det visade sig att jag hade mer tid över än jag trott :) Gjort klart alla läxor och proven har jag pluggat igenom några gånger. Det känns rätt bra inför nästa vecka, allting till trots.

Veckan som gick var mycket, mycket mystisk. Jag var glad varenda dag, oavsett vad som än hände ("bråk" i klassen och avslag på jobbansökan till Liseberg). Jag skrattade och var glad. Mådde bra helt enkelt! (y)Detta funderade jag väldigt mycket på i helgen och jag har inte riktigt kommit fram till något svar. Kanske är det så att det var massa småsaker som startade den goda, härliga känslan? Hur som helst hoppas jag det håller i sig så länge det bara kan!

Eller förresten, jag tror nog det kan bero på att det är lite lugnare i skolan, att många fler pratar mer med mig, mer än bara säga "hej!" och "hur mår du?". Kanske även för att jag börjat ta det lugnt och sansat och tänkt positivt när det gäller det mesta. Stress är farligt, mycket farligt!
Det är mycket jag har att tänka på just nu (inte negativt), hjärnan får sin dagliga träning. Jag funderar på väldigt mycket mer saker än jag gjorde för bara några månader sedan. Tycker det är härligt att ingå i den "gruppen" jag tillbringar min tid i på skolan - dessa tjejer (och kille) kan snacka om allt och ger en nya perspektiv på saker och ting hela tiden. Där trivs jag som fisken i vattnet, det ger mig mycket och jag hoppas att även jag bidrar med något :)

Vore kul om alla som läste bloggen skrev en kommentar (räcker med ett ord) så jag vet vilka som läser! :)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Gun-Britt

Hej Jonas! Jag brukar läsa din blogg, men brukar inte kommmentera alla gånger, ska försöka bli bättre på det. skönt att höra att du mår bra och att du är så flitig i skolan. ha det så bra, hoppas att ni kommer upp till påsklovet. Hälsa mamma och pappa. kram från moster.

2010-03-08 @ 19:56:09
Postat av: Louise

vad bra att du pluggat på ordentligt, slutspurten på skolan nu då :)) SPännande. Snart studenten va.. jag lovar att det kommer bli en av ditt livs bästa dagar så ta till vara på sista tiden nu =)

2010-03-09 @ 08:41:22
Postat av: Carro

Det kanske känns bra också att inte riktigt veta vad som väntar till sommaren och hösten :) att ingenting är omöjligt osv. Det är roligare än att veta år efter år att man ska gå i skolan.

2010-03-10 @ 09:54:21
Postat av: Sofie Severinsson

Sv: Jag tar bussen som jag brukar, 6.10, för någon tidigare går det inte xD Så jag är väl på plats halv 8 eller något sånt (Y) Asså, den där jävla engelskan och Susanne kan fan hänga sig! Jag har inte kvar några papper om linking words, så det ska bli spännande att plugga (Y)

2010-03-10 @ 20:35:34
URL: http://severinsson.blogg.se/
Postat av: Janina

Underbart att du mått bra ! :D Jag har också mått bra av någon anledning :) Det kan vara småsaker, som att solen har äntligen kommit fram och vi går mot ljusare tider ;)Och självklart bidrar du till MYCKET i skolan och den "gruppen" vi tillbringar skoltiden med! :)Jag kommenterar och läser din blogg eftersom du läser min ;)+ att du är jäkligt bra på att skriva! :DSes imorgon :D Natti natti

2010-03-10 @ 21:01:35
URL: http://janinapina@blogg.se
Postat av: Alicia

Låter bra :)

2010-03-10 @ 21:31:30
URL: http://alvedonspray.blogg.se/
Postat av: Sofie Severinsson

Sv: Haha ! XD Jag hade inte ens börjat dricka när jag gjorde den videon xD Och jag har inte gjort ngt med rösten, det är datans fel alltihop! ;)

2010-03-13 @ 14:56:18
URL: http://severinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0