Sommaren

Hej!

Har fått lite mer tid över på sistone och har tänkt mycket på i sommar. Vad jag vill ska hända, vad jag vet ska hända och vad som borde hända. Tänkte skapa mig en liten överblick här och ni får gärna hänga med om ni vill!

Först och främst hoppas jag fortfarande på att jag ska få ett sommarjobb. Har dock inte fått svar av någon jag skickat ut än, mer än Liseberg då som sade nej tack för ett bra tag sedan. Ska göra en ansträngning i helgen och försöka få iväg några till, söker i princip allt - vill ha erfarenhet av att jobba och även då lite pengar inför höstens studier, men också för resor.


London -08 Helt fantastiskt :)

Resor =) Låter så härligt. Men ack så svårt det är att komma iväg utan pengar och planering! Först och främst ser det ut som att en spanjor som vi lärde känna i Alicante, Iván, vill att vi ska komma ner dit och bo hos honom i sommar, tid ej bestämd. Det vore kul, men det är svårt att organisera hela gruppen och klimatet är kanske lite för varmt för mig. Dock är det rätt billigt 1600 t/r och så får man chansen att lära sig spanska! :D

Sen har jag en tysk brevkompis som vill att jag ska hälsa på henne i Hamburg i Tyskland någon vecka. Jag gillar ju tyska och det vore ett dunderkap att få åka dit och bo gratis och lära mig språket och även få chansen att se hur tyskarna lever och så! Dock är det säkert tre tusen dit och tillbaka och jag känner henne inte så väl. Vi får väl se!

Sedan har jag lite planer på att göra en egen resa, lifta, cykla, ta mig fram på lite olika sätt. Kanske inte så långt men ändå Europa :) Spännande och riktigt roligt skulle det nog vara, kan ju utföras rätt spontant så länge man tar sig till Danmark så kommer man nog vidare sen. Men har ingen utrustning än och vet verkligen inte om jag vågar. Någon gång ska jag ge mig ut helt ensam, själv, ett längre tag. Fått inspiration till detta i över ett år nu av vår fantastiske religionslärare.Gävle och min släkt tänker jag besöka, det är ett måste. Får jag dessutom inget sommarjobb lär det bli en lite längre period. Alltid kul där och det hör sommaren till! Andreas vill jag gärna göra någonting med också, men det är bara på tankestadiet. En weekend kanske man kan hitta på något iaf, har ju haft mindre tid än någonsin att träffas i år tack vara det extrema skoltrycket som varit.

Sist, men inte minst, och absolut troligast är att jag själv drar ut i skogen här i GBG-området några gånger. Kanske övernattar ute i skogen. Har önskat mig en cykel i födelsedags/studentpresent iaf så får vi se om det går vägen. Har två klasskamrater som också vill ut i skogen, så vi hittar nog på något.
Övningskörning och körkortsteori kommer att åtminstone börja under sommaren.Där har ni mina planer, vill ni dra med mig på något är det bara att fråga :)

Ciao

Kommentarer
Postat av: Zin

Bra att det lugnat ner sig i skolan! snart studenten ju! :)

Jag ser fram i mot alicante, tror iaf jag är på. Beroende på

när det är såklart, och ja pengar. Har ju inte heller nå jobb, men får vi bo gratis så är de en väldigt bra erbjudande om de är så att de är 1600t/r hoppas inte priserna går upp bara!STUDENTEN! :D

2010-05-21 @ 09:01:03
Postat av: Janina

Vilka planer :D haha har inte tänkt något mer på att sommarjobba! Hörde att Finland behövde svenskspråkiga personer hmmmm kanske vore det någonting! Får se.Campingen hoppas jag blir av, får se vart jag befinner mig =)Bra jobbat idag! Sista riktiga skoldagen tillsammans!

2010-05-21 @ 17:23:25
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Carro

Cykla till Gävle :)

2010-05-23 @ 14:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0