Vad är det som händer?

Ja det kan man då fråga sig! "Inte mycket" brukar folk svara, men det kan verkligen inte jag göra. Har sjukt mycket nu och det får bloggen faktiskt bli lite lidande för. Jag hinner verkligen inte uppdatera så risken är stor att det blir lite längre tid mellan inläggen ett tag framöver. Men från och med nu kan jag lova att det inte kommer några fler "Gud vad mycket jag har att göra"-inlägg iallafall!

I veckan har jag trevligt nog gjort klart sista geografiarbetet, haft sista muntliga provet i filosofin, gjort klart projektarbetet, lämnat in mina två allra sista uppgifter i svenskan. Schemat börjar tömmas lite granna åtminstone och det är så skönt, riktigt skönt till och med!Är mitt uppe i min tyskatentamen i steg 3. Har inte gått på en enda lektion, men känner ändå att jag hänger med hyfsat, fast ibland saknar man lärarhandledning. Första provet gjorde jag i fredags. Tre delar kvar nu, varav en nästa vecka. Sedan har jag extra lång helg att plugga på de andra två. Är lite kruxigt och jobbigt, men det är väl värt det. Allt som har med tyska att göra på högskolan kräver steg 3 så det är skönt att slippa läsa upp det. Och språkkunskaper sitter aldrig fel!

Håller på med lite dikter och ett tal till avslutningen (Fast det blir nog inte av, har för lite tid. Tar det nog på den lite "ledigare" studentmiddagen eller nåt istället). Inga av dikterna är klara än heller, men planerna är goda iallafall!
Tar studenten den 26 maj förresten :)

Hoppas ni har det bra allesammans iallafall!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Carro

Spännande att det är så snart du tar studenten :)

2010-05-11 @ 21:53:53
Postat av: Sofie Severinsson

Haha, mer tid? Nej nej, nu ska håret vara kvar. resten försvinner till hösten efter sommarens slitage ;)Så du ska hålla tal på studenten alltså? Kerstin kommer typ kolavippa i aulan liksom! :O ;)

2010-05-12 @ 23:10:34
URL: http://severinsson.blogg.se/
Postat av: Alicia

Svar :Vadå annorlunda ställe? 50 % av alla folk på youtube sjunger där.Bäst akustik.

2010-05-13 @ 09:31:02
URL: http://alvedonspray.blogg.se/
Postat av: Zin

Sv; Ja tycker verkligen att vi skall glo in i väggen tillsammans! :)ibland måste man få ha dystra tankar, då är de bra med en blogg så att man kan få ut dom!Jag har en cykel! Som används väldigt sällan dock pga att cykelbanan in till stan är avstängd så man måste ta en jädra omväg! :)

2010-05-14 @ 14:15:48
URL: http://newzin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0