Frozen raindrops falling on my head

Nu är det dags att sova, men med tonerna av Loch Lomond i öronen och snön utanför fönstret blev jag inspirerad att skriva en liten snutt. Har blivit så mycket på min bok att jag nästan glömt av bloggen, men nu blev den prioriterad :PAvslutade min sejour som träslöjdslärare igår. Det är oerhört sorgligt, jag har haft en fin tid där. Ska tillbaka imorgon bitti och lämna in närvarorapporterna. Nu är det bara att vänta på nya uppdrag. Verkade som om något kunde vara tillgängligt nästa måndag iaf, då skulle någon iväg på möte. Vi får väl se. Har iallafall fått in en fot nu =)

Har bestämt mig för att tillverka majoriteten av julklapparna i år. Får se hur det går med det. Man har ju iallafall något att göra i så fall. I de allra flesta fall gillar folk faktiskt personliga saker som det finns någon tanke bakom.

Kukade på en väldigt bra film i söndags, Road to Terabithia (2007), för er som har Voddler är den gratis. Se den! Den berör på ett äkta sätt. Främst för att den tar upp många problem ur barns och synvinkel. Samtidigt hyllar filmen FANTASIN som vi alla har! =)

Annars längtar jag till Harry Potter-premiären och efter de ljuvligt doftande saffransfyllda lussekatterna.

Ciao

Kommentarer
Postat av: janina

Längtar också till lussebullarna mums och visst är det härligt med snööööö :)

2010-11-10 @ 00:36:35
URL: http://janinapina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0