Det var på tiden

Nu blev det äntligen ett nytt inlägg. Har varit nära flera gånger, men sen har det hänt något och så har jag fått skjuta upp det :P Eller så har jag bara varit lat.

I vilket fall är det nya tider nu. Fick vikarieplats på min gamla skola här i Gårdsten =) Ingenting fast utan de kontaktar mig mest om det dyker upp någon oplanerad frånvaro så kan jag hoppa in :) Har varit där några dagar och kollat läget, vilka eleverna är, fått rundvandring mm. Ska även dit imorgon. Gött att man får äta gratis lunch med :D
Redan på tisdag nästa vecka är det dags för mitt första uppdrag, då har jag en lektion. En årskurs 6:a i träslöjd. Träffade dem igår, de var supersnälla och trevliga! Men det blir ändå lite pirrigt. Tänk om någon sågar av sig fingret! :P Nåja från och med nu positivt tänkande, jag har ju koll på förbandslådan :)
Ska även vara på skolan om två veckor på måndagen och prata om gymnasiet, vilka olika linjer som finns, varför det är viktigt osv. Det är betalt det med :) Blir mycket förberedelser inför det, de vill ju ha valuta för pengarna.Mer detaljer vet jag inte riktigt än, får mer info imorrn och på måndag. Är hur som helst överlycklig just nu över att ha hittat nåt som redan var kul från första prövotimmen =)

Skriver just nu för fullt på tredje kapitlet på min bok också. Ska inte dröja alltför länge innan det blir klart.
Hoppas ni andra har det bra ni med!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Carro

Kul att det ordnat sig med jobb för dig :) hoppas de ringer in dig mkt, det tror jag de gör när de ser hur duktig du är :)

2010-10-20 @ 17:59:47
Postat av: Gun-Britt

Hej Jonas! Kul att du ska få börja vikariera på din gamla skola. Ha det bra. Kram

2010-10-20 @ 19:54:17
Postat av: Louise

tror det kommer gå bra för dig på jobbet :) Kul för eleverna också med en lite yngre lärare!

2010-10-21 @ 10:30:49
Postat av: Madde

Vad roligt!

2010-10-21 @ 13:10:33
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Louise

Han har fått en fraktur/spricka i ett finger :p

2010-10-23 @ 21:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0