Nä nu är det dags för nya tag

Har tröttnat på att ha ett så oerhört dystert inlägg på min blogg så nu får det bli lite andra tongångar.
Tack alla som gav mig stöd och uppmuntrande ord senast, det var oerhört uppskattat och jag är glad att det finns folk som ni!

Idag har jag skrivit min första jobbansökan igen. Det är till tidningsutdelare av Metro. Om jag får chansen så blir jag superglad, det passar verkligen mig. Ute i naturen, på morgonen, mycket fritid till gym, lektyr och mitt bokskrivande - toppen!

Appropå boken har jag börjat skriva på andra kapitlet och jag känner att det har börjat komma igång igen efter all skit som varit, vilket är mycket skönt. Jag vill också passa på att ge beröm till hösten som fortfarande är varm och go. Hoppas det förblir så ett tag till.

Till alla, oavsett om ni jobbar, sliter, vilar, har det tungt eller lätt, önskar jag en trevlig höst!

Själv är det dags att lägga mig snart. Men de följande veckorna har min inre meteorolog spått stigande humör och värme på alla fronter. Ut ur isvaken ska jag och tillbaka till det trevliga livet igen =)

Ciao


Kommentarer
Postat av: Janina

Underbart att höra att du börjar må bättre igen! :) Skolan kommer alltid finnas kvar, håller alla tummar och tår att du får jobbet :)Lycka till med bokskrivandet, ser fram emot att läsa kapitel två :)

2010-09-14 @ 09:50:07
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Louise

Hoppas du får jobbet :) Kan du jobba där tills du kommer på vad du vill göra för nåt i framtiden.

2010-09-16 @ 08:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0