Första inlägget som 20-åring!

Tjomors!

Nu har jag firat både påsk och födelsedag och är så redigt trött på godis och sötsaker nu så det finns inte, haha. Kanske perfekt tillfälle att sluta med godis också :D Två år och fem månader helt utan chips nu och inte ätit ostbågar/bollar sedan nyår heller, jag kan minsann hålla mina löften!Ja den dikten i förra inlägget är min egen och den kanske är lite oslipad, men tyckte jag fick med allt jag kände på ett bra sätt i alla fall. Ska bli kul att se hur nästa 10 år kommer att se ut, vad man kommer hitta på, men det får framtiden utvisa. Ska i alla fall försöka gå lite utanför min "comfort zone", får se hur det går med det.
Fick även en dikt i födelsedagspresent som jag är riktigt glad över, som jag tycker är riktigt bra skriven. Tack för den =)

Imorrn ska vi åka ut på nån ö och vara där hela dan. Lär bli kraftiga allergianfall och en ordentligt röd solbränna, men jag ska njuta av avkopplingen från plugget, försöka få lite inspiration till skrivandet och se till att njuta av sista påskdagen :)

Förresten, om ni har 5 minuter över, så klicka er gärna vidare in på den här länken och tävla ni med så har jag chans att vinna 100.000! Sen kan jag göra detsamma för er bara ni skriver vilka ni är som gått via min länk!
www.hundratusen.nu/challenge/18qm4q

Kommentarer
Postat av: Louise

duktig du är som slutar med onyttigheter!

2011-04-25 @ 09:51:48
Postat av: Janina

Borde också sluta med chips och godig men ostbågar/bollar är ju så förbaskat gott :D mmmmmm lycka till :D

2011-04-28 @ 10:43:49
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att det är rätt svårt att hitta en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg sida!

2011-07-20 @ 06:15:06
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0