1 September

Hej!

Känns som om det var nyss jag satt här för ett år sedan och skrev exakt samma sak inför skolstarten. Då gick det åt skogen, men det är en helt annan känsla den här gången :) Imorrn sätter lärarutbildningen igång. Det ska bli ordentligt skönt att komma igång med något igen! Men det är sjukt nervöst..

I övrigt kommer min kusin Caroline hit över helgen. Roligt att man får besök lite oftare här på västkusten :) Nu ska dom öppna Starbucks med så då kanske Alicia kommer hit någon gång senare också!
Får se vad vi hittar på för något, ska bli rätt bra väder verkar det som iallafall. Kanske kan ta en tripp ut till skogen. Det är så fint där nu med alla gula färger, fukten, svamparna osv.

Till sist vill jag passa på att återigen gratta och lyckönska min kusin Louise som fick barn den 25/8. Lilla Nelia är så söt och kommer växa upp omgiven av så många bra människor :)

Tills vi hörs nästa gång

Ciao


Kommentarer
Postat av: Carro

Ja, kanske blir en skogspromenad då :) bara det inte är för blött

2011-09-01 @ 14:55:36
Postat av: Louise

Tackar Jonas, ska bli kul när du kommer o hälsar på nästa gång o får träffa bebisen som sparkade dig ;-) kul att carro kommer o hälsar på dig, ni får säkert roligt. Jag tror lärare kommer bli perfekt yrke för dig! :-) Ich heisse Louise, ich bin dreizehn jahre alt! Fick jag några rätt? Läste tyska i sjuan i typ en vecka o sen hela gmnasiet men har nog tyvärr glömt bort typ allt :-p

2011-09-03 @ 21:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0