Andra advent

Hej allesammans!

Nu är vintern här, iallafall på almanackan. I verkligheten är det lika grått och trist och regnigt som självaste oktober. Dels har jag haft mycket att göra, dels har jag känt att jag inte haft något att uppdatera. Det jag hade kunnat skriva om vet redan alla som läser bloggen :P Men jag måste ändå knyta ihop bloggen lite med förra inlägget!

Praktiken gick kanon! Jensen Gymnasium var en bra plats att ha VFU:n på. Lärare och rektorer var involverade i oss och hade satt ihop ett program. De var snälla och hjälpsamma. Eleverna var riktigt härliga de med, och det kändes synd att lämna stället när man precis börjat lära känna dem! Att sitta med på lektionerna var intressant, men efter några dagar blev det lite långtråkigt. Då fick vi testa på lite andra saker som att rätta prov/inlämningsuppgifter och sen ha egna delar av lektioner/hela lektioner! Sammanfattningsvis en bra tid. Jag är nöjd!

Den sextonde får jag besök av Caroline =) Ser fram emot det väldigt mycket, jag är så glad att få besök trots att jag bor så långt från övriga släkten. Jul på Liseberg är inplanerat såväl som Göteborgsutkiken och i övrigt ska vi ha det mysigt och trevligt här! I helgen började vi pynta och har fått upp lite röda dukar, små dekorationer och julgranen :) Den blev riktigt snygg i år tycker jag, är stolt över arbetet :D Nästa helg blir det julbak och smygstart med julmusten, sedan är det dags för Lucia och sen är man snart framme vid julafton!Julafton som jag i år ska fira i Gävle med släkten :) Har längtat efter det här i flera års tid, men nu blir det alltså äntligen av. Det ska bli riktigt kul, ser fram emot jul i Bomhus! Biljetterna är bokade och uthämtade sedan länge, allt är fixat. Presenterna är nästan alla ordnade också, men ska ut på en julklapps-shopping någon dag här framöver. Framförallt behöver jag hitta något till mina föräldrar. Vi ska ju fira mini-jul här innan jag åker!

Nu dröjer det nog till jul innan nästa uppdatering, så ni får ha det bra tills dess :)

Ciao

RSS 2.0