På västkusten intet nytt

Hej!

Om det nu finns några läsare kvar efter så lång tid så får jag börja med en tråkig nyhet: Det lär inte bli alltför många uppdateringar den närmsta tiden. Har en hel del att göra i skolan.
En gång försvann ett långt inlägg också innan jag han publicera, givetvis hade jag glömt att spara utkast och vips så försvann motivationen att blogga :P

Nåväl, nu när jag ändå skriver så kan jag lika gärna ge er lite info.
Första tiden på universitetet har levt upp till mina förväntningar den här gången (tack och lov för det). Så det är där man ska tillbringa åtminstone den här våren. Undervisningen är på en hög nivå och det känns som man är på grundskolan igen, då allt var nytt. Föreläsarna (och min grupplärare) är störtsköna, samtliga amerikaner eller britter. Kännt verkligen proffsigt. Byggnaden vi är i har verkligen allt och är modern inuti =)
Det kommer att bli en intressant vår.

Samtidigt fick jag samtal om vikariat i en månad nästan igen. Hade varit soft att ta det, men som sagt, har annat att göra nu :) Kan ju alltid ta vikariat om det är enskilda dagar sen. Får hoppas att de inte blev för sura på att jag tackade nej :P
Lönen från december har också kommit nu. Det känns bra =)

Ciao

Nu har det snart gått en trettiosjättedel av året

Hola!

Inte uppdaterat på ett tag eftersom jag inte haft något att skriva och det har jag egentligen inte nu heller. Ville bara få ur mig att det verkar strula lite som vanligt inför skolstarten :P Min studentlitteratur skickades först idag så har tur om jag får dem innan skolan börjar :P Den viktigaste boken av dem alla är dessutom ytterligare försenad... Inte bra :P Men men, är över en vecka kvar så jag får ge dem lite tid.

Göteborg är sig likt igen. Snön är nästan borta helt. Slask och vatten täcker allt istället. Julkänslan och mysigheten har försvunnit nu. Längtar lite till våren, eller norrut där det faktiskt kan vara snö i mars-april!

Har snart skrivit två kapitel till på min bok, går lite segt. Men jag skriver iallafall och det är det viktigaste. Har även börjat rita lite bilder till olika händelser. Tyvärr gör inte min kamera bilden rättvisa, men man ser hyfsat.

Klicka för förstoring

På nyår firade vi som vanligt med Andreas familj och hade det väldigt trevligt. Blev även hockey mitt i natten ^_^ Det som var mest uppskattat på hela aftonen var såklart glassbomben som mamma tillverkat. Minns inte alla ingredienser, men det var saffranssås och granatäpplekärnor utanpå.


Ciao

RSS 2.0