Sommaruppehåll

Hej!

På onsdag bär det av på äventyr och kommer inte tillbaka förrän tidigast den 22 juli. Kommer inte ha tid eller ork att uppdatera bloggen däremellan. Åtminstone inte mycket, så ni får hålla er till tåls.

Har haft två bra dagar med min kusin Caroline och morgondagen ska säkert inte bli sämre den. Då ska vi laga och bjuda mina föräldrar på någon exklusiv maträtt, och innan dess tänkte vi åka en stund till Bohus Fästning. Där kan vi säkert få en hel del inspiration till våra böcker :)

Idag har vi badat och sedan varit på en kort tur till Brudsängen, en stor klippavsats med fina omgivningar. Bilder kommer nog senare! Dessförinnan var vi på gymmet ett bra tag och körde slut oss, därför var det extra gott med spaghetti och köttfärssås sen på eftermiddagen. Cool kusin man har ändå, som kommer hit och hänger med på gymmet. Det gillar vi =)Nu blir det dusch, sen Lotta på Liseberg och ännu senare ikväll ska jag skriva dagbok som jag började med igår. Ska hålla på hela semestern för att komma ihåg allt dumt jag gjort ;)

Ha de gött så länge

Ciao

Kommentarer
Postat av: Louise

vad kul att ni trivs så bra ihop, ni verkar ha hittat på roliga saker att göra också :-) vi ses till veckan då när ni kommer till Gävle

2011-07-04 @ 22:05:43
Postat av: Carro

GLöm inte att skriva om gävlefallet sen :)

2011-07-08 @ 21:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0