Magsmärtor och midsommar

Tjosan!

Imorgon är det midsommar och eftersom det som vanligt ska regna får man ju se till att ha det så roligt som möjligt inomhus istället. Vi har bjudit hit Andreas med familj och jag tänkte överraska dem med lite hembakta kanelbullar. Gjorde dem igår och åt kanske lite för många efteråt för nu har jag ont i magen... :P Hoppas det går över till imorrn.Med den molande smärtan i magen har jag städat hela dagen idag och efter några timmar så har nu även ryggen börjat säga ifrån :P Jag är övertygad om att det är för att allt är gjort för små människor. Både dammsugare och golvmopp är för korta så man får gå böjd. Diskhon sitter strax ovanför knäna och bokhyllan är strax under midjan - inte optimalt om man ska damma dem ordentligt :P

Till sist måste jag nämna att jag för första gången skickat in en av mina skrifter för professionell bedömning! Skrev ett bidrag till en novelltävling som handlade om stereotyper. Lycka till nu Jonas, du har bara några tusen att tävla mot :) Oavsett hur det går tycker jag att vovellen faktiskt blev bra. Den heter "Skenet bedrar" och jag publicerar den här efter att sista inskickningsdatum är passerat.

Trevlig Midsommar

Kommentarer
Postat av: Louise

kanelbullar är ju så gott så det är lätt att äta för många ;) Hoppas midsommarafton var trevlig. Spännande med novelltävling, håller tummarna!

2011-06-25 @ 09:59:46
Postat av: janina

Lycka till med tävlingen :D

2011-06-26 @ 15:15:00
URL: http://janinapina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0