Pojken i godisaffären

Hej igen!

Ska testa en ny bloggmetod nu, dvs skriva när jag kommer på något och har lust, istället för att vänta tills jag samlat ihop tillräckligt för ett inlägg, eller vänta på att få lite kommentarer. Får se hur det går.

De senaste dagarna har min hjärna snurrat runt en aning. Har tänkt massa konstigheter och varit allmänt vimsig eller nåt. Ikväll chattade jag med min kusin i 15 minuter och allt var i metaforer som hade med godis att göra. Det sjuka var att vi förstod varandra rätt väl. Slutade med att vi kom fram till att jag var en lortig pojke i en stor godisaffär som ägaren inte lät provsmaka en endaste karamell :( Vad kan det betyda?Drömmarna har varit knasiga den senaste tiden. För några dagar sedan drömde jag igenom en hel dag i mitt liv i när jag var 13 år. När jag somnade började dagen och när jag sedan gick och lade mig på i drömmen så vaknade jag. Det lustiga var att drömmen var i tredje person. Jag kunde se mig själv i drömmen, sjukt verkligt, som om jag var en osynlig kameraman, och det läskiga är att jag tror att den här dagen är en som verkligen hänt i mitt riktigt liv. Tyckte att jag kände igen skoldagen framförallt, men även en sak som hände efter skoltid.
Den andra drömmen var jag med i Big Brother och det var en dröm jag tyckte om på ett sätt framförallt: Jag spelade ingenting utan var mig själv, utan att göra mig till ens det minsta lilla, så som väldigt få människor (kanske turligt nog? :P) har haft chansen att se mig. Jag klarade tiden i huset rätt bra, kom överens med de flesta, och uppdragen gick bra. Det enda som var segt var att jag blev full, babblade alldeles för mycket och sedan gjorde lite knasiga saker, haha. Tur att de andra personerna åtminstone var påhittade.

Och sist men inte minst tror jag att mina sömngångarvanor från förr börjat komma tillbaka, och det är lite äckligt! Om jag inte drabbats av minnesförlust så gick jag och lade mig igår kväll, under täcket, lade ner min bok under sängen och släckte lampan. När jag vaknade klockan fyra i morse låg jag ovanpå täcket, med en helt annan bok än den jag haft på kvällen i famnen, och lampan var tänd. Trodde först att jag drömde när jag vaknade, men så var inte fallet. Mystiskt det där.Nåja, nu får ni ha det bra :)
Ciao

Kommentarer
Postat av: Louise

ja det var mycket mystiskt =D bra om du bloggar oftare tycker jag. det behöve rju inte vara så långa blogginlägg :)

2011-06-21 @ 09:47:22
Postat av: Janina

Vilka lustiga drömmar Jonas :D

2011-06-22 @ 13:09:31
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Louise

hihi det får du absolut göra ;) Bebisens gosdjurssamling är noll än så länge =D

2011-06-23 @ 16:48:38
Postat av: Carro

hahah läskigt med drömmen som var en riktig dag. och sen våra metaforer, jag tror inte vi sa att du var en lortig pojke :P

2011-06-25 @ 16:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0