Tjolahopp

Hej där!

Känns som de allra flesta jag känner inte bloggat på ett tag (jag själv inräknad). Tyckte att det var dags att göra något åt det :D

Först lite om TV
Jag tycker att Gurkan är jätterolig i Big Brother, även om jag inte följer det :P Han verkar ha roliga kommentarer till allt. Hoppas han vinner.
Tycker också att ni borde ge "En idiot på resa" på SVT en chans. Det är ett riktigt bra och unikt reseprogram där de skickar ut en cynisk engelsman i värden. Senaste avsnittet skulle han till Machu Pichu i Peru.


Melodifestivalen har jag inte orkat följa helt :P
Hur som helst tycker jag att Nicke Borgs "Leaving Home" är det bästa som hänt Eurovision sedan Islands Eirikur sjöng "Valentine Lost". Men jag hoppas att vi skickar Danny eller Saade till Europa så att guldet kan bärgas till Sverige.

Annars är det en enda lång väntan till min första riktiga salstenta om drygt en vecka. Det kommer att vara på delkursen i grammatik. Nu är det en hel del pluggande som jag har framför mig och jag kommer såklart att göra mitt allra bästa för att det ska gå vägen. Är alltid lite speciellt den där första gången innan man riktigt vet hur allt kommer att vara, hur allt funkar osv.

Hoppas att er vecka blir bra!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Carro

Tentan kommer gå bra :)

2011-03-07 @ 16:43:36
Postat av: Louise

jag har inte heller bloggat på ett tag.. :P lär ta tag i det.

En idiot på resa ska jag se nån gång, verkar va kul =D

2011-03-08 @ 10:09:23
Postat av: Wilma

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-07-11 @ 09:11:32
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0