De närmaste tio dagarna

Hej!

Till de närmaste tio dagarna är mina biljetter slutsålda.
Imorgon är det skola från 9 till 15 och det spenderas på föreläsningar. Känns rätt dumt att de lagt dem imorgon då jag helst av allt hade velat plugga inför tentan i Engelska Texter och Kultur som kommer på
Onsdag den 3 maj. Helt klart den svåraste tentan, då jag itne gjort något liknande förut i hela mitt liv. Det är mängder av nya saker att tänka på och man ska ha infallvinklar och använda massa frågeställningar. Nåja, ni förstår nog vad jag menar. Gör man uppgiften fel får man 0 poäng. Det gäller att prestera när det gäller. Omtentan är i Augusti... Är nog därför jag är nervös.3-10 maj
följer sedan hemtenta inom samma område, då har vi bredare frågor som kräver längre svar. Vi måste även leta upp andrahandskällor som vi har med etc. Ett litet arbete kan man säga. Här har jag iaf tillgång till nätet, hjälp på biblioteket, kontakt med klasskamrater och 7 dagar på mig. Det går nog bra, så länge man inte plagierar. Och då menar jag undermedveten plagiering, dvs. att jag skriver nåt jag läst, men tror att jag kommit på själv och glömmer att skriva ner referensen.

10-12 maj
verkar jag ha fått vikariat på skolan här hemma i alla fall, även om jag inte vet ämne och årskurs än, haha. Blir en skön avkoppling att låta andra sköta pluggandet ;)
De pengarna är i så fall varmt välkomna. Jag har nämligen planer på tre resor i sommar. En till Finland med mina kusiner, en till Tyskland om det passar sig med mina vänner där, samt en till obestämd ort ihop med Andreas för att fira 20 år.
Så det är full rulle. Förhoppningsvis hinner jag slänga iväg ett blogginlägg någonstans där och blir det inte så, så vet ni i alla fall varför :)

Fick resultatet från förra tentan igår. Klarade av den och det är så skönt :) Ska bli itnressant att se vad läraren har kommenterat. Ska hämta ut den snarast.

Ha en bra vecka nu!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Carro

Hoppas det blir av med alla tre resorna :)

2011-05-02 @ 14:36:36
Postat av: Louise

gud vad kul att ha 3 resor inbokade då =D

2011-05-02 @ 18:48:43
URL: http://lollo83.blogg.se/
Postat av: Gun-Britt

Kul att det går bra för dig i skolan! Spännande att resa!!!Kram från moster

2011-05-03 @ 13:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0