Vindkraftverk utanför fönstret

Hej!

Att jag inte bloggat på länge är inte för att jag har brist på saker att berätta, utan för att jag inte har något bra/positivt att berätta :P
För det första blev jag förkyld och fick en ordentlig allergismäll i slutet av förra veckan. Jag sov och sov och blev inte piggare, jättejobbigt. Detta förstörde helgen och början på denna veckan. Sedan dess har jag bara haft tid att jobba lite på skolan (bångstyriga klasser tyvärr), hjälpt pappa med hans examensarbete, samt försökt att plugga lite. Tentan är nu på måndag. Det har väl gått sådär och huvudet har gått på högvarv. Men från och med imorgon har jag bara tentan att fokusera på, så nu ska det förhoppningsvis gå lite bättre med allt.Missade att träffa tyska utbytesstudenter som var här i helgen och har inte haft tid att varken skriva eller läsa nåt på länge. Och det känns aldrig särskilt bra när man inte har tid över till det man vill, inte ens de simplaste saker.
Förr eller senare vänder det. På måndagen är sista tentan skriven, förhoppningsvis avklarad, och det ska jag fira med att gå på Pirates of the Caribbean 4.

Hoppas ni har det bra där ni är, här blåser det mer än det gjort på många, många månader och inatt hördes en åskknall som måste ha sprängt ljudvallen X)

Ciao

P.s. ska försöka komma ihåg att lägga upp lite bilder sen som jag samlat på mig de senaste månaderna D.s.

Kommentarer
Postat av: Louise

Usch vad jobbigt med massa allergi nu när det är som vackrast ute!!

Förstår att det lär va mkt så här på slutet inför sommaren men snaart får du lite lov =D

2011-05-26 @ 09:51:46
Postat av: Anonym

Läskigt med en sån åskknall!

2011-05-26 @ 17:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0