Gråa november

Hej!Nu är det på tiden att jag uppdaterar igen. Har haft det väldigt tight med mycket läsning den senaste tiden att det känns som om jag alltid var antingen i skolan eller i sängen med en bok i famnen. Men nu är det över. Hade hemtenta idag och förhoppningsvis klarade jag det. Det var svårt att tolka första frågan, men löser det sig med det så tror jag det gick bra :)
Hur som helst är det inte upp till mig att påverka mer.

Nu ser jag framåt praktiken, eller VFU som det kallas, som börjar nästa vecka. Har blivit tilldelad plats på Jensen Gymnasium inne i stan. Det ska bli spännande och framförallt väldigt roligt att få komma ut dit man ska jobba i framtiden. Den här första perioden är det mest observation som gäller, men jag är redo för allt :)

Ingen litteratur har vi heller, så jag kommer få mer fritid och den ska jag använda till att vara mer social, till att skriva och till att spela musik. För i tisdags köpte jag min första gitarr! Ser det inte som en elitsatsning :P Men det är bra att ha en att öva och spela på. Den känns och låter helt annorlunda än keyboarden som jag haft ett tag. Nu saknar jag bara en sångröst för att bli mitt egna miniband :PTill sist ser jag fram nästa helg då jag får besök av Caroline igen. Då blir det mycket skrivande, och förhoppningsvis besök på Världskulturmuseet. Roligt att få besök i höstmörkret =)

Tills vi hörs nästa gång,
Ciao

Kommentarer
Postat av: Carro

Det ska bli kul att ses igen!

2011-11-04 @ 18:57:24
Postat av: Louise

roligt med praktik! så skönt när hemtentan lämnas in o man bara är LEDIG!! =D

det blir mkt spännande att läsa era böcker sen!

2011-11-06 @ 18:23:02
URL: http://lollo83.blogg.se/
Postat av: Gun-Britt

Kul att få göra praktik.Låter spännande med Världskulturmuseet. Hälsa till alla.

2011-11-11 @ 10:36:16
Postat av: janina

ååh vad roligt med praktik :D Lycka till med allt:) Du är grym,glöm inte det!

2011-11-18 @ 17:30:33
URL: http://janinapina.blogg.se/
Postat av: Louise - mamma till N född i Aug 2011

Ja hon växer mkt men är ändå en liten 3månaders.. Hon skulle ju egentligen bara vara ca 2mån o 2v :-) man får tänka så. Ja du märker väl verkligen skillnad när du träffar henne till jul hihi.Ingen julmust än.. Men borde verkligen skaffa mig lite julmust ;)

2011-11-25 @ 20:46:39
URL: http://lollo83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0