Hösten är här!

Vinden bullrar mot fönsterrutan och jag ser dropparna göra den alldeles suddig. Nere på marken virvlar de ännu torra löven i en färgsprakande dans. Träden börjar bli allt mer nakna och gräset tappar sin lyster. Lera tycker jag mig se överallt. Om mornarna går människorna med vita moln runt sina huvuden och första frosten kryper närmare.
Hösten är här.Livet på Universitetet nu skiljer sig på många punkter från i våras. Antal sidor, antal föreläsningar, antal examinationer - allt är enormt mycket mer den här gången. Allt utom tiden. Vi har 1200 sidor litteratur fördelat på 6 böcker och 5 veckor! Det sjuka i allt det här är att jag gillar det :P Känner att jag hela tiden lär mig någonting, att det är kunskap värd att ha som jag får. Har strukturerat upp allt nu vilket gör att stressen lugnat sig en hel del.


Pedagogen kallas byggnaden där jag studerar

Men när första kursen är klar ska jag ändå fira med att åka upp till Gävle en snabbis. Blir första helgen i oktober. Tänker hälsa på Nelia, mitt kusinbarn, först och främst, men även alla andra. Hoppas på en eventuell middag i Bomhus på helgen, det är alltid höjdarmat och sällskap där :)
Ska bli skönt att få skriva igen med efter ett långt uppehåll. Hoppas att skrivarstugan med Caroline får igång skrivandet igen; hon tar nämligen en skrivarkurs så man får passa på att snylta när det finns gratis kunskap att hämta ;) När kommer min bok ut då? Förhoppningsvis får jag klart den nästa år, sen väntar förmodligen en lång veva omskrivningar. Men jag ger mig aldrig :)

Ha det bra där ute i höstmörkret!

CiaoLycklig

Hej!

Just nu är jag världens lyckligaste tror jag :)
Universitetsstudierna var lite nervigt i början, men har kommit in i det hela på ett bra sätt. Jag har träffat mycket nytt folk, jag har några som jag pratar med och kan plugga ihop med, jag har hängt med på föreläsningarna och känner att jag kommer vara redo för första examinationen på måndag.
Det går väldigt lätt att lära när man är intresserad av det man läser, och det är roligt dessutom! Kanske är lite osocial på grund av det, men har kul för mig iaf :P

Har varit sjuk i snart en vecka, men nu kommer krafterna tillbaka känner jag. Alla lukter, smaker som man får uppleva igen. Kroppen vaknar till liv och man har inte ont överallt, man har ork att göra lite andra saker än att bara ligga i sängen :) Så i helgen ska jag få gjort lite saker som jag skrivit upp på en lista under en tid. Den har blivit väldigt lång :P

Får se om jag åker och hälsar på mitt kusinbarn Nelia nån gång framöver. Hon är så gullig :) Om inte annat åker jag upp till jul. Och det är inte långt kvar, snart är det vinter ;)

Ha det gött allesammans!

Ciao

RSS 2.0