Hösten är här!

Vinden bullrar mot fönsterrutan och jag ser dropparna göra den alldeles suddig. Nere på marken virvlar de ännu torra löven i en färgsprakande dans. Träden börjar bli allt mer nakna och gräset tappar sin lyster. Lera tycker jag mig se överallt. Om mornarna går människorna med vita moln runt sina huvuden och första frosten kryper närmare.
Hösten är här.Livet på Universitetet nu skiljer sig på många punkter från i våras. Antal sidor, antal föreläsningar, antal examinationer - allt är enormt mycket mer den här gången. Allt utom tiden. Vi har 1200 sidor litteratur fördelat på 6 böcker och 5 veckor! Det sjuka i allt det här är att jag gillar det :P Känner att jag hela tiden lär mig någonting, att det är kunskap värd att ha som jag får. Har strukturerat upp allt nu vilket gör att stressen lugnat sig en hel del.


Pedagogen kallas byggnaden där jag studerar

Men när första kursen är klar ska jag ändå fira med att åka upp till Gävle en snabbis. Blir första helgen i oktober. Tänker hälsa på Nelia, mitt kusinbarn, först och främst, men även alla andra. Hoppas på en eventuell middag i Bomhus på helgen, det är alltid höjdarmat och sällskap där :)
Ska bli skönt att få skriva igen med efter ett långt uppehåll. Hoppas att skrivarstugan med Caroline får igång skrivandet igen; hon tar nämligen en skrivarkurs så man får passa på att snylta när det finns gratis kunskap att hämta ;) När kommer min bok ut då? Förhoppningsvis får jag klart den nästa år, sen väntar förmodligen en lång veva omskrivningar. Men jag ger mig aldrig :)

Ha det bra där ute i höstmörkret!

CiaoKommentarer
Postat av: Louise

Ska bli skoj när du kommer o hälsar på =D Kul att hon nu är utanför magen istället för i som sist du var här.

Jättekul att du trivs i skolan, alla sidor behöver du väl inte läsa? låter mastigt isåfall tycker jag hehe =D

2011-09-27 @ 10:56:06
URL: http://lollo83.blogg.se/
Postat av: Carro

Roligt att du får tid att komma upp och hälsa på :) behövs lite "semester" emellan allt pluggande!

2011-09-27 @ 16:41:44
Postat av: Alexandra

Vad spännande Joni med studierna! Du kommer göra succé, trust me!!Och tack för komplimangen... :))

2011-10-03 @ 19:57:42
URL: http://miamiwife.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej hej!! Jaaa nu har du mig här bara att komma :D

2011-10-13 @ 03:16:35
URL: http://miamiwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0