Att jag ens har tid att blogga

Hej!

Det här blir ett kort inlägg, för saken är den att jag är i tidsnöd just nu och det är mycket stressigt!
Nästa vecka är det vårens första tentavecka. Allt börjar med två tentor som täcker in hela måndagen från morgon till sen eftermiddag, sedan går det vidare till den största tentan, grammatiken, på torsdagen. Över allt detta, med början imorrn, har vi en hemtentamen. Samtidigt är det mycket som händer runtikring med.
Men ska börja redan imorgon med hemtentan så kommer det nog kännas bättre sen.
Hatar min hjärna dock. När den blir stressad så kör den verkligen ner sig i botten. Trött, hängig, lite grinig, och med total avsaknad av koncentration när man som mest behöver den. Känner igen symptomen iaf, så det är bara att jobba på. Kommer kännas bättre efter måndag iaf, då är hälften avklarat!I övrigt har jag lagt beslag på en iPhone, vilket inleder en ny, spännande teknikperiod i mitt liv. Har bara kommit igång lite smått än. Men på fredag sätter abonnemanget igång och då ska jag utforska nätet och appar lite mer. Wordfeud har jag blivit rekommenderad, men tar gärna fler förslag! Skönt att ha spotify på mobilen iaf, och en bra kamera som fungerar :)

Längtar efter lite ledighet nu, efter lite tid till att göra ingenting! Eller iaf göra bara sånt man gillar! Längtar till Gävle! Hoppas vi får möjlighet att åka upp i påsk :)

Tack alla goda människor som ger mig energi! Jag strävar alltid efter att ge er den tillbaka!
Som Ranelid säger: Glöm nu inte det!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0