En fundering

Hej!

Första inlägget från iPhonen här så ni får ha överseende :) Kan börja med att säga att tentaveckan nu är över, nu har jag tid till lite ro. Kändes som att det gick bra. Belönade mig med en tvåmilare i Vättlefjäll som tog nästan tre timmar. Var skönt att välkomna våren på riktigt :)

Funderingen som jag hintar om i rubriken är något jag tänkt på väldigt länge nu. Den handlar om hur jobbigt det är när man pratar i grupp, och då menar jag inte scenskräck utan i alla sammanhang där man är flera stycken och måste prioritera samtalspartners. Jag mår nästan lite dåligt när jag bara kan prata med några åt gången; det spelar ingen roll om det är på ett dop, en middag, en fest eller i skolan. Jag vill prata med alla, ha kvalitetstid och kunna ha fokus en och en. Men det går aldrig. Man siktar alltid in sig på någon som får mer tid och alla andra som man också gillar får dela på resten tråkigt nog. Tror heller inte att det ens är möjligt att nå vad jag vill i dessa sammanhang. Det är praktiskt omöjligt. Det är i sammanhangets natur att prioritera, men ytterst tråkigt.

Nu är det bestämt att det blir Gävle i påsk om vi håller oss friska. Går inte att beskriva hur mycket jag ser fram emot att komma upp just nu!

Ha en trevlig helg!
Ciao


Kommentarer
Postat av: Carro

Ja, det är nackdelen med att umgås med många åt gången, man får inte det privata samtalet...

2012-04-01 @ 14:12:55
Postat av: Louisee

Verkarfunka bra att blogga från iphonen! Nu ser jag framemot ett Gävle inlägg ;)

2012-04-10 @ 17:25:33
URL: http://lollo83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0