Tiden går, minnen består

Hej där!

Nu har det gått ett bra tag sedan jag bloggade sist. Minns inte ens när det var. Har givetvis hänt en hel del sedan dess som jag hade kunnat skriva om, men har inte alls haft motivationen för det. Förrän nu då, även om det mer är att skriva för att få skrivet nåt, snarare än för nöjets skull :P Hoppas att det inte varit för långtråkigt för er andra ^_^

Livet tuffar på i sitt vanliga tempo. Har kännt mig sjuk till och från i över en månad typ, och när det väl gick över så svullnade tandköttet upp ordentligt kring ena visdomstanden. Kanske har det börjat släppa nu dock, vi får se hur det utvecklar sig. Ger det två dagar till, blir det ingen märkbar förbättring så får jag ta mig till tandläkaren då. Kan som tur är äta och ha munnen stängd utan problem :)
Annars händer det inte så mycket. Pluggandet går bra tror jag, vi har en tentavecka v. 12 som får avgöra om jag har rätt eller inte. Men känns inte som att det ska vara alltför komplicerat!
Skriver annars rätt mycket just nu, det enda som jag känner har gått riktigt framåt den senaste tiden. Kommit fram till 29 färdiga kapitel nu och det är 3-4 stycken kvar. Sen börjar en lång omarbetningsprocess, men ändå. Snart klar med första genomskrivningen. Blivit några sidor sedan augusti 2010 ^_^Känns dock som om jag ahr ett litet tomrum inom mig. Jag vill göra något roligt, något betydelsefullt, något att se fram emot, och det har jag inte för tillfället. I höstas var det åtminstone någon sak varje månad och jag antar att det är det jag jämför med fortfarande. Sen är det många av mina nya vänner som hoppat av universitetet, vilket är ledsamt. Precis när man börjar känna dem så är det hejdå. Senast i raden var min VFU-partner som droppade av och det känns trist att ha 4 års praktik helt ensam på skolan. Fast ändå ser jag fram emot praktiken på andra sätt. Men några månader tills dit ^_^
Förhoppningsvis kommer det hända lite saker, att man får skapat lite minnen här i vår och sommar. Känner att jag behöver ha lite sånt. Även om jag har svårt att tro att något skulle kunna slå allt som hände 2011. Jag håller tummarna och hoppas ni som läser vill hitta på lite saker när möjligheten finns. Är mycket kul man kan göra ihop :)

Så finns det ju såklart en sak som jag faktiskt ser fram emot, och där mitt hopp ligger samlat för stunden - Brighton. Med fantastiska vänner från universitetet dessutom! De två sista veckorna i april bär det av till denna stad vid Engelska Kanalen. Över min födelsedag och allt :P Är utomlandsförslagd utbildning som skolan anordnar, med besök på skolor, möten med lite olika institutioner i England, samt ett projektarbete som vi gör. Några utflykter kommer det också att bli, även om vi inte fått ett schema än. Får uppdatera er när jag vet mer!

Ha det riktigt bra nu
Snart kommer våren!Kommentarer
Postat av: Carro

Ni kommer få himla kul i Brighton tror jag :) önskar att jag kunde åka med!

2012-03-06 @ 16:38:26
Postat av: Louise

Åh vad kul o resa iväg lite! Ni kommer säkert upp till gävle isommar så då får vi hittapå nåt skoj! :-))Trist med studiekamrater som hoppar av,en du får skaffa nya vänner o plugga med.

Jobbigt med ont i tandköttet, hoppas du slipper tandläkaren!

2012-03-06 @ 16:58:51
URL: http://lollo83.blogg.se/
Postat av: Gun-Britt

Vad kul att få åka till England och göra studiebesök.

Hoppas att vi får träffas snart. Kommer ni upp till påsk? Hälsa till mamma och pappa.

2012-03-07 @ 17:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0